Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú sok csajt meghúz az menő, ha egy csaj sok pasival lefekszik az k. rva, ribanc. Miért van ez?
ma 15:35
Úgy értettem, hogy a lány barátnői azért irigyek, mert a lány egy adoniszi férfinak adta oda magát. Avagy, egy adoniszi férfi tette a magáév. Nézőpont kérdése csak. Ugye. :)
Én nem ítélem a nőket akik sok férfival feküdnek le. A nők is megérdemlik az élvezeteket. Másrészt én nem is vágyom párkapcsolatra, csak szexre, szemét dolog lenne ha szex után elítélném a nőt.
21F
Szerintem a k*urvázást nem a nők találták ki. Pont a fiúk azok, akik arra törekednek, hogy minél több lányt megfektessenek és később mikor komoly kapcsolatot keresnek akkor ők mondják, hogy "nem akarják egy k*urvával összekötni a sorsukat"
És később számít ,hogy hány fiúd volt. Én legalábbis ezt tapasztalom a környezetemben.
Amúgy tényleg az irigység az oka. Gondoljunk bele egy kicsit... Ha egy fiú mindenkit megdönget, a haverjai "tisztelik" (valamilyen szinten felnéznek rá), mert ez arra enged következtetni, hogy nem rossz pasi az illető. Ezzel szemben a lányok lehordják mindenféle sz*pós k*rvának mindenkivel összefekvő társukat, mert valahol fáj nekik, hogy őket nem tartják elég jónak ahhoz, hogy közösüljenek velük. Természetesen a fiúk és a lányok is irigyek, csak másképp élik meg a dolgot.
Amúgy szerintem a srácok - érthető módon - nem nézik jó szemmel, ha egy csaj "r*banc" - és ugyanez vonatkozik a lányokra is. Ergo a fiúk elítélik az ilyen lányokat és a lányok szemében is "hímr*ngyó" lesz a mindenkivel töcskölő srác. Szóval ez kölcsönös.
Persze én csak a nagyátlagról nyilatkoztam, természetesen vannak kivételek is, tehát nem mindenkire vonatkozik az, amit most leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!