Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, ha egy lány ilyen témákról beszél és így viselkedik?

Figyelt kérdés

Engem borzasztóan zavar, amikor az első randinkon elkezd arról beszélni, hogy ő úgy berúgott, hogy nem emlékszik arról az estéről semmire, hogy mennyire szereti a bort, mikor és mennyit cigizik, és még csúnyán is beszél ráadásul...

De amúgy meg nagyon kedves lány, szép is, és tényleg egy belevaló, fasza csaj. :D

De leginkább ez "a nem emlékszik a dolgokra" zavar be.

Így megbízni se nagyon tudnék benne.

De én meg nem akarom megváltoztatni. Lehet, csak nem én vagyok a neki való.

Kicsit el vagyok most keseredve, az a helyzet.

2011. máj. 29. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egyetértek. nem hiszem, hogy ettől lesz valaki több...
2011. máj. 29. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

21:55 vagyok, vagyis a tapasztalt 14 éves... :)

Nem, nem vagyok tapasztalt, de amikor a seggrészeg anyámért megyek el a munkahelyére nap, mint nap, hogy hazatámogassam és közben szarrá szid, hogy mekkora egy k_rva vagyok, hogy beszélek két fiúval a neten - az egyik a volt barátom, a másik a legjobb barátom - és hogy takarodjak el otthonról, mert különben elvágja a torkom vagy éppen kitapossa a belem. Akkor látom, hogy milyen NEM szeretnék lenni és amikor belegondolok, hogy vannak osztálytársaim, akik már végighányták a falat egy buliban, akkor egyszerűen undorodom tőlük. Gondolom ez egy fiúnál sem lehet másképp, de bocs ha tévedek, mert nyilván igen vonzó, ha egy csaj alkoholista.

Most majd jönnek a "jólvan legyél okos" és hasonló oltások, de azoknak üzenem, hogy tapasztalják meg, hogy milyen érzés ez és utána nyissák ki a szájukat.

2011. máj. 29. 23:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló az életvitelem mint amit leírtál,de a csúnyán berúgtam-ot később szoktam beadagolni,főleg bulin szoktam elmesélni,milyen volt egy régebbi buli,de soha nem kezdek ezzel.Múltkor mégis így történt,a pasi reakciója az volt hogy "hát igen,énis,énsem sokra emlékszem abból az estéből"(azon a bulin ismerkedtünk meg)

Szóval hál istennek nem csinált belőle ügyet,nem érdekelte:)

Innentől kezdve szerintem pasifüggő.

Csúnya beszéd nem szép dolog,pasi jelenlétében igyekszem visszafogni magamat:)

Keress jobban hozzád illő lányt ha nagyon zavar:)

2011. máj. 30. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!