Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántottam! Jóvá lehet tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam! Jóvá lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki fontos számomra. Nem történt semmi közöttünk csak flörtöltünk és nagyon jól éreztük magunkat együtt. Csakhogy a minap megbántottam. Nem akartam csak teljesen magam alatt voltam (ami tudom nem magyarázat).Olyat írtam neki amit már akkor megbántam. Persze ő teljesen kiakadt jogosan. Bocsánatot kértem a büszkeségemet félre tettem mert beláttam igaza volt. Nem egyszer nem kétszer kértem ne haragudjon rám, de ő még válaszra se méltatott. Mi a fenét csinálhatnék még? Nem azt kértem tőle hogy minden legyen a régi csak annyit hogy ne haragudjon rám és mindent megpróbálok jóvá tenni. Én tudom hogy megbántottam, de beláttam ha más nem is ez legalább értékelhető lehetne. Úgy gondolom ha én a büszkeségemet félretettem (ami nem volt könnyű) akkor azért ő is engedhetne a sértettségéből. vagy rosszul gondolom? Mit tegyek? Teljesen ki idegelem magam emiatt. Jóvá lehet tenni? Mi lenne a megoldás?
2011. máj. 29. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
NE ítélkezz, és akkor nem leszel dühös, és haragudni se fogsz rá. Megbocsáltás, és elengedés, így alakult.
2011. jún. 1. 13:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Én könyörögtem hogy ne haragudjon rám. Megbántam. De azt a 2 napot senkinek nem kívánom. Persze hogy dühös voltam, vagyok rá. De amint megláttam egyből elszállt minden haragom. Csak olyan gonoszkodásból csinálom hogy egy kicsit húzom hogy érezze milyen volt nekem. Szerintem ő is tudja hogy nem haragszom. De azért ő is hagy vezekeljen egy kicsit. Önző vagyok? De a pici lelkemnek ez most olyan jó lenne! Lehet hogy nem kellene!
2011. jún. 1. 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Saját fájdalmadat te generálod, nem ő! Gondolataid okozzák benned a feszültséget, az agresszivitást :), egyszerű útja a dolognak az ha a problémák mögé nézel, igaz nem könnyű de járhatóbb út mint a felületes kezelés.
2011. jún. 2. 14:44
 14/16 Moszuke ***** válasza:
hm.. méghogy a nők nem számító, bosszúálló lélektörő lények.. szép:(
2011. jún. 4. 00:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam számítónak. Beláttam hogy én hibáztam mert megbántottam és bocsánatot kértem nem egyszer nem kétszer. Mint már írtam azt a 2 napot senkinek nem kívánom. Ennél még az is jobb lett volna ha leordítja a fejem vagy elküld melegebb éghajlatra. de nem ő nem csinált semmit. Nem tudtam róla semmit nem reagált semmire. De hála az égnek rendbe jött a helyzet. Ő is bocsánatot kért és én is. Amit az utolsó kommentemben írtam az csak az hogy jó volna egy kicsit hagyni szenvedni. De nem tettem meg örültem hogy megbocsátott és hogy bocsánatot kért. Azóta hála az égnek rendeződött minden. Plusz tudja hogy mennyire nehéz volt nekem mivel én csak 1 sms re nem válaszoltam és ő már attól teljesen kész volt. Na szóval minden rendbe jött, de tanultam belőle, hisz most már azért odafigyelek mit is mondok nehogy még egyszer ilyen helyzetbe kerüljünk.:-D
2011. jún. 4. 09:02
 16/16 Moszuke ***** válasza:
helyes:)
2011. jún. 4. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!