Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek azért, mert egy üres vonatkocsiban csókolózás közben engedtem a barátomnak, hogy nadrágon keresztül simogassa a puncimat?
Nembaj az ne csinalj belőle nehez fejet!
Ti ketten szeretitek egymast es erthető a dolog hogy Testi szerelmet is adtok egymasnak nem csak lelkit!
Nembaj az ha a onatban megtörtent ha belett volna függönyözve es jol bezarva meg sok mas dolgot is tehettetek volna!
Epen fura lenne egy vonatban csinalni de......miert ne azt is ki kell probalni de......biztos vagyok benne hogy othonig kibirtatok volna.
Kitartas es Kivanom hogy Legy boldog a baratoddal es szep Egeszseges Csaladotok legyen!
Aranyos vagy!
A nyilvános hely onnantól kezdve az, hogyha mások is vannak ott rajtatok kívül. Ki ítélne el ezért? - hiszen senkit sem zavart!
Jólesett? Ismételjétek meg!
Ebbe mi a rossz? Most nem értem, végülis kettesbe voltatok. Ha meg csak nadrágon keresztül simizett akkor most miért itéled el magad?:D Nagy a csábítás, meglehet érteni. Bár nyilvánosság előtt sokkal tartózkodóbb vagyok én is, mint a szobába. De senki nem volt jelen, senki sem látott semmit és nem is láthatott volna semmmit, mert nem történt különösebb dolog.
Ugyanmár! :) Ne emészd magad!:)
Vannak ettől sajnos sokkal rosszabb dolgok is, mintsem h ezen aggodalmaskodj. Fel a fejjel!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem tudom én sem miért emésztem magam. Szörnyen prűd és gátlásos vagyok sajnos, és ez olyan dolog volt, amit el sem tudtam képzelni előtte. Persze nem látott minket senki (ha látott volna, már elsüllyedtem volna szégyenemben), de mégis olyan helyen történt, amit messze nem erre találtak ki.
De köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok, hogy senki nem írta azt, hogy ezért megvetne. Köszönöm, jól esett.
Nem kell ezen aggódni, igaza van a többieknek! Persze, hogy nem volt erőd leállítani, mert szereted a srácot, ő is téged kívánjátok egymást. Ez bizony előjele az első együttléteteknek, ami hamarosan bekövetkezik. És nem kell leállítani. Csak élvezni!
Szeretitek egymást és szeressétek is sokáig! Sok boldogságot!
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!