Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan Borotválkozzak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.. és gondot okoz, hogy a lenti tájon piros kis pöttyök jelennek meg...Mit csináljak h ne jelenjenek meg??2011. máj. 28. 22:42
1/12 anonim válasza:
segíteni sajnos én nem tudok, de erre én is várom a válaszokat :(
2/12 anonim válasza:
Ne borotváld túl sűrűn, mert az nem tesz jót, ugyanis minden borotválkozásnál felsérted a bőröd felső rétegét.
De lehet, hogy inkább epilálnod, vagy gyantáztatnod kéne, ha ezek a problémák minden igyekezeted ellenére továbbra is fenntállnak.
3/12 anonim válasza:
növésirány ellen vágsz, nézd meg a szőrtüszőidet. előny: nem lesz pöttyös. hátrány: többször kell borotválni.
15/f
4/12 anonim válasza:
Ülj bele forróvízbe (persze amit el tudsz viselni)kb 15-20 percre és utána borotváld, de a legjobb tényleg a gyanta. Első pár alakalom fáj, de hozzá lehet szokni és akkor már nem vészes annyira.
5/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen:/ Én a veet szörbenövés elleni krémet használtam,kevesebb lett, de most áttérek a gyantára.(bár féle tőle,de hasznosabbnak találom.)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2011. máj. 28. 23:45
8/12 anonim válasza:
Ezért kell láncfűrésszel borotválkozni... Akkor biztos, hogy utána nem jelennek meg prios pöttyök...
9/12 anonim válasza:
Növésirányába vágd! (nem mentolos) borotvahabot (is) használj, és nem szeszes borotválkozás utáni bőrápoló esetén más szinte nulla az esélye ennek. Szép lesz meglásd! ;)
10/12 anonim válasza:
növésiránnyal ellentétesen, használj utána bőrápolót v arcszeszt, előtte melegvíz, de így is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!