Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megtiszteltetésnek kellett volna vennem, ha lefekszik velem?
19 éves vagyok és szűz. Randizgattam egy eléggé tapasztalt idősebb fiúval. Tisztában voltam a múltjával, de azt mondta megváltozik értem. De ennek nem láttam jelét, ezért megmondtam neki, hogy nekem így nem fog menni, és inkább legyen vége. Erre ő nem mondott semmit, csak ott hagyott. Később beszéltünk, és akkor megkérdeztem tőle, hogyha annyira szeret (mert utólag ezt állítja), akkor miért nem próbált meggyőzni erről. Erre azt a választ kaptam, hogy nem fog könyörögni egy szűz p*csának, és megtiszteltetés lett volna inkább, hogy lefekszik velem, és megtanít szexelni. Mert itt ő csak adni tudott volna, én viszont semmit sem tudtam volna adni. Eddig abban a hitben éltem, hogy azért egy fiúnak jólesik, ha egy lánynak ő lehet az első. Ő viszont azt mondta, hogy inkább szerezzek tapasztalatot, mert hülyeség ez az egész szüzesség dolog, és senki nem kíváncsi arra, hogy a barátnője ártatlan. Nem misztifikálom túl ezt a szüzesség dolgot, nem mondom azt, hogy ez egy hatalmas érték, de azért egy kicsit sem lehet tisztelni érte, hogy nem dugtam mindenkivel? És tényleg ekkora kegy lett volna tőle, ha lefekszik velem?
Előre is köszi a válaszokat!
Röviden és tömören egy érzéketlen tusko az a faszi. hagyd ott, Tudom könnyü mondani. Sok fiu a fél kezét odaadná, ha egy szüzlányal lenne dolga.
Ha akkarsz irhatsz nekem privátba is. :-)
ne keseredj el, fel a fejjel.
ez tényleg egy bunkó! ne is foglakozz vele! sztm csak arra hajtott!
Tudod kutyából nem lesz szalonna!
Azt meg hogy szeret nem mondani kell hanem éreztetni!!!
Köszönöm a válaszokat!
Azért mondtam neki, hogy legyen vége, mert éreztem, hogy csak arra kellenék neki. Viszont rosszul is érzem magam, hogy eddig hülyítettem. Valahol már a legelején tudtam, hogy nem fog meváltozni, de hinni akartam benne. És most azért fáj, hogy ilyeneket vág a fejemhez. Félek belekezdeni egy új kapcsolatba. Tudom, hogy hülyeség.
Egyszerűen:Naggggyon jól tetted,hogy nem adtad oda magad.Sok férfi örülne ha szűz nőt kaphatna....egyik,hogy ezt nem lehet adni,ez nem tárgy,hanem fogalom.Ezt kiérdemelni lehet.Másik,hogy a férfi saját elképzeléseire tanithatja a lányt.Kicsit önzőség,de ha min két fél akarja nincs akadály.Ha jól sikerül állandóan akarja a nő,de rosszul is elsülhet,ami komoly lelki problémát okozhat
30/f
ismerek ilyet :P
Jól néz ki, szép, gazdag, és elég laza...de a nőket az ujja köré csavarja, de az elején azt hiszed hogy csak te vagy...tök jól csinálja...aztán kiderül hogy ugayanezt teszi fél mo val XD
agyatlan budai b.rom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!