Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a 190 cm és 200 cm közötti, vagy akár nagyobb fiúk?
szia
szerintem annyira felesleges ilyeneket kérdezgetni:) csak a saját példámból kiindulva én egyébként azt mondanám,hogy nem,de így csak mint számadat van a szemem előtt.Engem egy pasiban az összkép fog meg és van aki tipikusan úgy jó,hogyha 190cm,ha valaki tetszik,akkor úgy fog tetszeni,ahogy van és ilyesmi nem zavar...én nem idealizálok,nekem az összkép a fontos:)
22N
szerencsétlen pasik akik nem tehetnek arról, hogy 160-170 cm magasak...
De a nők az ilyenekre nem is tekintenek...
az én párom 170cm magas,szóval...nem ezért fogok más pasikat nézegetni...
/előtted szóló voltam :) /
Hát nem is tudom, elég elkeserítő, hogy valaki már bizonyos testmagasság alatt szóba sem áll egy sráccal...
Viszont azt figyeltem meg, hogy a 190 feletti srácok már aránytalanok. 2 méterhez közeledve már nagyobb a fejük, lomhák, el vannak nyúlva. Ez szerintem inkább hormonális zavar, mert az átlag/arányos testalkatú srácok 170-185 cm magasak. De nem a testmagasság a lényeg, aki ez alapján választ párt... háát
Nekem tetszenek, valahogy a biztonságérzetem és a közérzetem is jobb :)
170 cm
16 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!