Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választanotok kellene a parotok es a szuleitek kozt akkor melyiket valasztanatok?
20:18-as de gyerek vagy még :)) De tök édi, ahogy lázadozol :))
A szülőket, bármilyen rossz is a viszony közöttünk. Ez hatványozottan igaz egy kiskorúra.
Felnőtt korban (erősen 20 felett!) ha ilyen kérdés felmerül, akkor is mérlegelni kell. Mert az a nagy (tini)szerelem egyszer véget ér.
Az életet kaptad a szülőktől, örökre hálával tartozol. Ki tudja, mikor szorulnak a segítségedre? Kedves 20:18-as kommentelő fog még a véleményed változni :)
21:00
nem rossz a viszonyunk, csak nincs rájuk szükségem, a mérlegelés már jópár éve megtörtént, akkor is tudtam, hogy a jövőben nem tudok rájuk támaszkodni és jobb lesz, ha teljesen független leszek tőlük, azt meg mégis én tudom, hogy milyen a párkapcsolatom és nem is lázadozok, mert nincs mi ellen, egy házban élünk, de ettől még nem kell foglalkoznunk egymással, mint 2 idegen úgy vagyunk már egy jó ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!