Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi lenne a véleményetek ha meglátnátok az utcán egy olyan 15-16 éves lányt, aki két copfban hordja a haját?
Én imádom, és a kérdező által mutatott haj, szerintem nagyon jó. Igaz, én az ázsiai lányokat is kedvelem, meg még sok mindent ami onnét csurran cseppen, de a kérdéshez visszatérve, szerintem is nagy izgató tud lenni, mert tényleg sugall valami szelíd ártatlanságot, viszont ott a másik oldal, hogy egy csinos lány, aki dögös, és akkor ez a kettő elegyedik az fúú :D Félreértés ne essék, ne a pedofil hajlamra célzok!! :D Csak arra, hogy ezzel a hajjal a lányok ált olyan kis gyengédnek, törékenynek, szeretni valónak tűnnek, am nekem személy szerint nagyon bejön :P
bocsi ha kócos a válasz, de remélem érthető xD
19|F
A kérdező által mutatott változat tetszik. Amúgy minden kislányos dolgot lehet nőiesen tálalni - és az bizony szexi.
23F
Pár pillanatig arra gondolnék, hogy ott tudnám tartani a haját amíg szopna.
Aztán pár másodperc múlva elfelejteném az egész csajt és már másra gondolnék :o
én eszméletlenül gerjedek a dupla-copfra, macskafülekre, és az ilyen kislányos cuccokra, de am 13 de ink csak 14től izgulok a lányokra
(am ez a sok fétis gondolom a túl sok anime miatt jött létre)
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!