Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy ilyen csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy ilyen csajt megszerezni?

Figyelt kérdés

Belezúgtam egy lányba... 17 éves gyönyörű, kiváló tanuló több nyelven beszél, hangszeren játszik sportol határozott elképzelései vannak de emellett kedves, szeret bulizni (nem ri*banc) és minden baromságra vevő. Nem tudok a közelébe férkőzni nem sok embert enged közel magához. Barátja még nem volt de volt dolga fiúkkal (de még szűz. tudtommal). Hogy ismerhetném meg jobban? Olyan tökéletesnek tűnik hogy eltörpülök mellette... :(

17/F

2011. máj. 27. 18:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Elhívtam randira és igent mondott :) Ma együtt voltunk és tök jól éreztük magunkat. Nem volt csók ilyesmi nem akartam rámászni és ő sem állt még készen :DD Majd legközelebb! Köszi a válaszokat megnőtt az önbizalmam :)) És tényleg jófej :)
2011. máj. 29. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
22:37-es vagyok, grat :)
2011. máj. 29. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért ennyire fontos hogy szűz-e még?
2011. máj. 29. 23:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Én értéknek tartom ha egy lány 17 évesen nem kuratja magát szanaszéjjel :)
2011. máj. 29. 23:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Szerintem alapból rosszul kezded!! Ne érezd magad kevesebbnek, hisz ezt sugárzod és ha ezt ő is látja, akkor biztosan így is fogja gondolni.. Én tudom milyen megközelíthetetlen lenni mert én is ilyen vagyok.

Fontos, hogy legyél magabiztos, mert a nők ezt nagyon szeretik!! Legyél jó illatú, mindig figyelj oda az öltözködésedre! (nem a márka a fontos, hanem a stílus!) Mindig legyél figyelmes, ha a közelébe vagy, próbáld meg felhívni magadra figyelmet, de ne úgy, hogy az kifejezetten neki szóljon!(De mi tudjuk, hogy ez neki szól persze :P) Nem bénáskodásra gondoltam.. Tudsz pl. táncolni?? Van tehetséged valamihez? Mutasd meg! A legjobb, ha minél többen látják..

Küldj neki titokban valami apróságot.. Nem kifejezetten kell anyagi vonzatúnak lennie, legyen inkább fantáziadús, szokatlan, humoros! Olyan, ami "csak neked jut eszedbe"! Egy ilyen lány szerintem nem azt nézi, milyen ruha van rajtad (csak ha nem a legmenőbb csajokkal mászkál a folyosón és nem lenéző, mert akkor felejtsd el!) hanem milyen ember vagy, mit tennél meg azért, hogy veled legyen! Nem puncsolni kell, azt mindenki tud, egyszerűen csak legyél önmagad, ne játszd túl magad, legyenek a tetteid természetesek, semmiképp se színpadiasak! Legyél vele kapcsolatban naprakész! Gondolom fent vagytok mindketten facebook-on.. Ott pl. nagyon sok dolog van, amit olvashatsz róla, mit szeret, mit nem.. Ez kiindulópontnak egész jó lehet.. Ha okos lány és a leírtak szerint az, akkor vegyél neki egy könyvet, mondjuk nehezen beszerezhetőt az adott témában, amit szeret. Tény, hogy okos nőt, csak okos pasi tud megfogni! Ha te is annak érzed magad, az félsiker! Ha külsőleg jóképűnek mondanak sok lánynak tetszel, akkor nincs miért rosszul érezd magad! Akkor egy poén elsütés és utána randikérés, tuti siker!! Legyél frappáns, ne azt mutasd, hogy odavagy érte, hanem, hogy te vagy elérhetetlen!! Ezért a nők bolondulnak!! Hidd el, tudom miről beszélek!! Elárulom, az én kedvesem nem kifejezetten jóképű, de olyan kisugárzása és stílusa van, hogy beleszerettem! Egy igazi férfi, aki tudja mi kell a nőnek és ezt mind úgy adja meg, hogy semmit nem veszít a férfiasságából! A kisugárzás fontos, a pénz? Hát, nem árt ha van, de! ha úgy adod elő magad, talán még ő fizet majd neked! :P Csak vicc volt! A lényeg, ha tetszel egy okos lánynak, nem a pénztárcád lesz mérvadó, hanem az odaadásod és a hűséged és persze a jó humorérzék elengedhetetlen!!!!!

Remélem tudtam segíteni!

Sok sikert kívánok és remélem teljesül amit szeretnél!! :)

Ui.: Olyan kis aranyos vagy, én a helyében biztos járnék veled!! :)

2011. máj. 29. 23:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Huuuh, basssz, nem láttam, hogy sikerült!! :D:D:D

De jóóó! Örülök! Király vagy apukám!!

De azért amiket leírtam, a későbbiekben még simán felhasználhatod!! Jól fog jönni hidd el!!

Mert hát megszerezni könnyű relatíve bárkit, megtartani az a nehéz feladat!

Szóval még egyszer gratulálok és sok boldogságot!!

Nah hellóbelló! :)

2011. máj. 29. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!