Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a célja? Féltékennyé akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a célja? Féltékennyé akar tenni?

Figyelt kérdés

Van egy jó haverom akivel tök jól tudok mindenről beszélni meg minden...

És van a barátnőm aki egyszóval rá szállt mert mindig róla áradozik h milyen jófej meg hülye stb...Én már többször is rákérdeztem hogy most tetszik-e neki de azt mondta hogy imádja mint havertxD

A srác engem nem hanyagol el sőt azt érzem hogy neki jobb társaság vagy mint barinőm...De bn-m egyfolytával azzal jön hogy biztos hogy szerelmes vagyok belé most azért jöhet evvel mindig mert neki tetszik???

AM srác már egyszer megkérdezte hogy akarok-e vele járni meg volt hogy fél napot 2-esben töltöttünk úgy h az a barátnőm elől bújtunk:S

Nem tudom hogy mit szűrjek le és ti mit szűrtök le ebből..Most akkor féltékennyé akar tenni???

VÉLEMÉNYT ÍRJATOK!!!!

2011. máj. 27. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:
A barátnődnek tetszik, és azért mondja, h szerelmes vagy a srácba, mert így akarja tudni, hogy tényleg csak barátként tekintesz-e rá. Ez igazából rendes tőle, mert nézi az érzéseidet.
2011. máj. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!