Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoknak az ilyen bejön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak az ilyen bejön?

Figyelt kérdés

[link]

Nem azért kérdezem,mert ezzel akarok csajozni, eddig is volt autóm, de most komolyodni akarok így autó ügyben :)

(Amúgy mielőtt valaki apuci pénztárcáját hozná fel, előre mondom sajátból lesz.)

Szóval ha van egy két csaj aki ért autókhoz mondhatja:D vagy ha simán csak tetszik.

22.

2011. máj. 27. 09:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Már nem igen tudok változtatni a régi autón mert eladtam 2hete.
2011. máj. 27. 10:23
 12/20 napietus ***** válasza:

nekem is nagyon tetszik a Vw :) most egy Polom van (tudod, női kocsi :)). egyébként azt gondolom, hogy aki a kocsijával akar csajozni, az nem Vw-t vesz. hanem mondjuk BMW-t, vagy ilyesmit (most jut eszembe, a férjemnek is az van..ööö...kezdjek gyanakodni :P:D?).

Vw-t inkább az vesz, aki a kényelmet és a megbízhatóságot, funkcionalitást helyezi előtérbe. nem mintha egy bmw kevésbé lenne kényelmes vagy megbízható, csak ehhez a típushoz inkább ilyen képzetek társulnak. szóval jó első lépés a komolyodás útján :)

2011. máj. 27. 10:23
 13/20 A kérdező kommentje:

Aranyos kis Polo :):)

Így van egyet értek, ezért nem is akartam BMW-t, tinilányok futkoznának utánam :D

a férjed most lebukott :)

következő célom egy normális lány!:D

2011. máj. 27. 10:37
 14/20 napietus ***** válasza:
de le ám :) csak érjen haza, megkérem, vigyen csak el kocsikázni, aztán megnézem, hány csaj integet a kocsinak :P:D:D:D
2011. máj. 27. 10:40
 15/20 A kérdező kommentje:

egy pár biztos fog:)

este rendezzétek le..:):D

2011. máj. 27. 10:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön ez a kocsi. Bár lehet nem az én korosztályomnak szólt a kérdés.... :D

30/N

2011. máj. 27. 11:27
 17/20 A kérdező kommentje:
mindenkinek szólt a kérdés :)
2011. máj. 27. 11:40
 18/20 anonim ***** válasza:

Mindenesetre ebbe komolyabbnak fogsz tűnni, mint egy tuningolt nyavalyába. :) és biztos fogsz tudni csajozni is, és ne csak a kislányok fognak integetni. :D

23L

2011. máj. 27. 13:17
 19/20 anonim ***** válasza:
*nem
2011. máj. 27. 13:17
 20/20 anonim ***** válasza:

imádom a VW-t, legjobb márka a világon !!!

nekem édes golfocskám (4x4 !!!) van, imádom :D

20L

2011. máj. 27. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!