Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak az ilyen bejön?
Nem azért kérdezem,mert ezzel akarok csajozni, eddig is volt autóm, de most komolyodni akarok így autó ügyben :)
(Amúgy mielőtt valaki apuci pénztárcáját hozná fel, előre mondom sajátból lesz.)
Szóval ha van egy két csaj aki ért autókhoz mondhatja:D vagy ha simán csak tetszik.
22.
nekem is nagyon tetszik a Vw :) most egy Polom van (tudod, női kocsi :)). egyébként azt gondolom, hogy aki a kocsijával akar csajozni, az nem Vw-t vesz. hanem mondjuk BMW-t, vagy ilyesmit (most jut eszembe, a férjemnek is az van..ööö...kezdjek gyanakodni :P:D?).
Vw-t inkább az vesz, aki a kényelmet és a megbízhatóságot, funkcionalitást helyezi előtérbe. nem mintha egy bmw kevésbé lenne kényelmes vagy megbízható, csak ehhez a típushoz inkább ilyen képzetek társulnak. szóval jó első lépés a komolyodás útján :)
Aranyos kis Polo :):)
Így van egyet értek, ezért nem is akartam BMW-t, tinilányok futkoznának utánam :D
a férjed most lebukott :)
következő célom egy normális lány!:D
egy pár biztos fog:)
este rendezzétek le..:):D
Nekem nagyon bejön ez a kocsi. Bár lehet nem az én korosztályomnak szólt a kérdés.... :D
30/N
Mindenesetre ebbe komolyabbnak fogsz tűnni, mint egy tuningolt nyavalyába. :) és biztos fogsz tudni csajozni is, és ne csak a kislányok fognak integetni. :D
23L
imádom a VW-t, legjobb márka a világon !!!
nekem édes golfocskám (4x4 !!!) van, imádom :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!