Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak az ilyen bejön?
Nem azért kérdezem,mert ezzel akarok csajozni, eddig is volt autóm, de most komolyodni akarok így autó ügyben :)
(Amúgy mielőtt valaki apuci pénztárcáját hozná fel, előre mondom sajátból lesz.)
Szóval ha van egy két csaj aki ért autókhoz mondhatja:D vagy ha simán csak tetszik.
22.
Tudom,hogy mind1.olyan csajjal nem is kezdek aki azt nézi milyen az autom.
Nem az volt a kérdésem hogy most járnál e velem hogy ilyenem van:D lehet rosszul tettem fel a kérdést:)mind1
hát annál ez sokkal komolyabb benyomást tesz :) egyébként 5 éves, szóval nézesd át mielőtt megveszed, mert sajnos ilyenkor szoktak előjönni a hibák (jó, a VW megbízható, tudom, de az ördög nem alszik).
keresztapámnak is ilyen kocsuja van, lehet ezért vagyok elfogult, de erről nekem egy komoly, megbízható férfi képe ugrik be, ha csak az autót látom. persze ha Téged is ismernélek, lehet megváltozna a véleményem, de ez a benyomásom. maga az autó meg megbízható, mint egy hitelképes részvénytársaság :)
szóval: szakemberrel válassz, de az irány jó.
29/N
Úgy is átnézzük :) nem 100% hogy ilyen lesz,de maradni akarok a Vw-nél :)
Hát én kezdek komolyodni úgy érzem. Első jelek : eddig sohasem adtam volna el az előző automat :D nálam ez elég komoly dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!