Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt velem? Vagy alapból ilyen volt és csak később mutatta meg ki is ő valójában? Csak arra kellettem neki? (Bocsánat, hosszú)
Szóval arról lenne szó, hogy volt egy fiú, aki általánosban nagyon tetszett, ő erről nem tudott, meg senki más se. Nem igazán beszéltem vele, csak köszöntöttünk egymásnak, és kb. ennyi. Elváltak útjaink, mert külön középsuliba mentünk, most vagyok 4.es.(Érettségizem) Bejelöltem egy közösségi oldalon, és rám írt h milyen szép lettem, meg, hogy én változtam a legtöbbet. Beszélgettünk, hogy mi történt vele, és velem azóta stb-stb... Talán ott vétettem az első hibát, hogy egyből elmondtam neki, hogy már régen is tetszett, és most is így érzek. Mondta, hogy most én is felkeltettem az érdeklődését. Aztán beszélgettünk még egy kicsit neten keresztül, végül találkoztunk. Nagyon jól éreztem magam, az elején igaz egy kicsit nehezen indult a randi, de aztán a többi olyan jó volt, végignevettük az egészet, ahogy a régi emlékeket felidéztük, jókat beszélgettünk. Már az első randin megcsókolt, én még nem akartam, de hát így jött össze. Néhány randi után hazavitt bemutatni, örömmel fogadtak, elbeszélgettem az anyukájával is. Én is bemutattam. 2 hónap múlva elkezdett erőszakoskodni, hogy ideje lenne már lefeküdni. Én még szűz voltam, így sok minden új volt nekem.Mondtam, hogy én még várnék ezzel, akkor is elkezdett erőszakoskodni, hogy a haverjai már kiröhögik, hogy még mindig nem volt semmi, meg, hogy én vagyok az első lány akiért képes ennyit várni. Jó, végül beadtam a derekamat, elmondhatatlanul fájt, nagyon rossz volt, a későbbiekben is fájt, egyik alakalommal azt mondta, hogy szerinte csak megjátszom magamat, hogy fáj.Amikor szeretkeztünk, és ő már elment, utána csak simán befeküdt mellém, és nem is érdekelte, hogy én elmentem-e vagy sem. Amikor magamnak csináltam, akkor is csak nézte.Nagyon szeretem, ha szájjal csinálják nekem, és megkértem, hogy ő is csinálja, mondta, hogy szerinte nincs jó ízem, és, hogy hamar elfárad a szája, közben mindig az időt nézte.Természetesen én szó nélkül leszoptam, mert örömöt akartam neki szerezni, minden egyes alkalommal csináltam neki, önszántamból, nem kellett könyörögnie.Én sose tudtam elmenni, ezt szóvá is tettem neki, és közölte velem, hogy ez nem rajta múlik, hanem rajtam, és, hogy vegyek egy vibrit, azzal talán menni fog.Egyedül simán sikerül nekem, csak vele nem. Sok veszekedésünk volt, kétszer sírtam el magam előtte, pedig nem vagyok egy hisztis csaj.Ahelyett, hogy megvigasztalt volna, elkezdett könyvet olvasni, a száját húzta, máskor meg zenét hallgatott. Nem egyszer emelte rám a kezét, bár állítása szerint nem ütött volna meg.Most érettségizem, és az se érdekelte, hogy tanulnom kell rá, vagy valami.Mondtam neki, hogy nagyon félek, hogy fog sikerülni, azt mondta, hogy ezt a barátnőimmel beszéljem meg, ne vele, mert őt nem érdekli, ugyanis a többi barátnője is mindig ezzel jött.Általában vett nekem rózsát, ezzel nem is lett volna gond, csak mindig megjegyezte, hogy milyen drága volt, meg, hogy nehéz volt beszerezni.Csinált még sok más mindent is, azokat nem részletezném.Lenézte a nőket nagyon, azt mondta, hogy csak arra jók, hogy a férfiakat kielégítsék.Nekem ezekből elegem lett, és amikor mondtam neki, hogy vége nem akarta elhinni, azt hitte csak viccelek.És még engem bunkózott le, hogy ne legyek vele ilyen.Én nem értem miért csinálta ezt, azt sajnálom, hogy egy ilyet fogtam ki, ráadásul elsőnek, mert most már a szextől is elment a kedvem, pedig azzal nem volt gond.Mindig kedves maradtam hozzá, annak ellenére, hogy ilyeneket csinált velem, de szerintem ti is megértitek, hogy miért döntöttem végül a szakítás mellett.Nem tudom, hogy minden fiú ilyen, hogy hagyja a barátnőjét csak úgy az ágyon, miután már ő elvégezte a dolgát?Meg nem csak a szexről van szó, hanem, hogy annyiszor megbántott, és mindig neki állt feljebb. Más vajon megbecsülne?18 évesen vesztettem el,vele volt az első csókom is.és akkor nem becsülte meg,jó ez a mai világban már a kutyát nem érdekli, hogy 18 évesen szűz-e vagy sem, de azért nekem igen.Máshogy képzeltem ez elsőt, nem így, ennyi erővel részegen is elveszthettem volna, mert ez kb. ugyan annyit ér.Köszönöm, aki végig olvasta.
18/l
Köszi szépen, neked is. :) Az utolsó az nem volt igaz rá, gondolom azt már mesteri fokon űzte, naponta beszéltünk, és mindig mondta, hogy szeret... sokat csókolt, ami már egy kicsit fura volt, de azt gondoltam, hogy nagyon szeret csókolózni, most már értem, miért csinálta.
A barátnőimmel is beszéltem erről, meghallgattak, csak azért írtam ide is, mert őket már nem akarom tovább zaklatni ezzel, és én még nem tettem túl ezen a dolgon. :(
Szerintem egy nagy bunkóval jártál,sajnálom hogy ilyet fogtál ki. Ne félj,nem minden pasi ilyen,lehet találni normálisat is csak alaposan meg kell őket ismerni akit kiszemeltél. Én 15 évesen vesztettem el a szüzességem a szerelmemmel,nem véreztem és csak kicsit fájt,pedig a fiú is szűz volt. Nagyon odafigyelt rám,elsőre én se mentem el,sőt...fél év kellett mire elmentem elösször szex közben. Amikor megtudta elösször hogy én nem mentem el előjátéknál és szex közben is nagyon figyelmes volt velem és végig azon volt hogy élvezzem és én is elmenjek. Szerintem a srác akivel jártál csak kihasznált és biztos hogy nem szeretett,mert akkor boldogan kényesztetett volna nyelvével is odalent. Nekem a volt barátom szivesen csinálta,soha nem mondta hogy undorító,sőt még élvezte is hogy örömet szerezhet.Miután befejeztük mellémfeküdt és átölelt. Egyszer elsírtam magam amikor náluk voltam mert nagyon fáradt voltam és már teljesen ki voltam borulva a fáradtságtól és ő megvígasztalt,nagyon jó érzés volt.
Jól tetted hogy szakítottál egy ilyen szeméttel,de én a helyedben már akkor otthagytam volna amikor elkezdte erőltetni a szexet. Megértem hogy egy ilyen miatt elment a kedved a szextől,de hidd el majd találsz egy normális pasit,aki talán segít hogy visszajöjjön!
Az utóhang után olvastam el ezt az előzményt.
Nos, amit már régen tudsz, hogy egy önző, még gyerek fiúval hozott össze a sors és csak az időd veszett el nem részletezem.
Így, hogy ő volt az első sajnos nem fogod teljesen elfelejteni, de azért igyekezz, minden egyes gondolat felesleges, nem érdemli meg.
Viszont ha ez tapasztalat, akkor azt mondom ilyet soha többé ne: ennél már csak jobbakkal hozhat össze a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!