Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/30 cherry. válasza:
Egyszerűen csak egy ratyi vagy. Kifejezem magam bővebben:
22/30 anonim válasza:
Szamóca: Zseniális a meglátásod!
Az arcodon egy kis tanulás segítene szerintem.
23/30 anonim válasza:
Megint bebizonyosodott,amit az emberekről gondolok,hogy mit gondolok, azt nem írnám inkább le. Szerencsétlen srác megkérdezi,hogy hogy néz ki, teszi ezt nyílván azért mert nincs rendben az önbizalma, itt meg kapja a lenéző válaszokat, végül is így kell, még jobban lerombolni az önbizalmát. Nem valami helyes srác az biztos, de ezt szebben is meglehetne neki válaszolni. Bezzeg,ha egy jó csaj vagy helyes csávó rakná fel a képét, akkor állna a dákó, meg nedvesedne a punci.
24/30 anonim válasza:
Te olyan srác vagy akire bátyám különféle érdekes dolgokat mondana amikor sétálunk akárhol, meg cinikusan mosolyogna "iihiihi ^^"
De ezekkel nem kell foglalkozni. Nekem is beszól amúgy de learom. Az a lényeg hogy legyen egy baráti köröd ahol ki tudsz kapcsolódni meg jól érezni magad. Kinézet nem olyan nagy dolog ha ez megvan.
Na mellesleg én jó képekre is írnám hogy béna, az hogy felteszi alapból azt feltételezi hogy béna, mert ide ki kellet tennie akárhogy is néz ki.
25/30 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs a külsőddel, bár azt a sapkát hanyagolhatnád.
27/30 anonim válasza:
Néha rondának mondtam magam. Ezután nem teszem. Újradefiniálódott bennem a fogalom.
28/30 anonim válasza:
Miért fikáztatod szegény srácot?
Olyan hülye hogy azt sem látja, hogy a elfordított sapkától és a szögtől kétszer jobban el áll a füle.
30/30 anonim válasza:
egy zacskó a fejedre aztán meg is leszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!