Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/30 anonim válasza:
Tetves a fejed,hogy ezzel a csálé sapkával kell eltakarni??
12/30 tsz-tag válasza:
a rapper stílussal nincs gond csak a mai öltözködés hozzá....már inkább alteres.Én még jártam igazi Wu Wear es nadrágba, és olyan pólóba amire 1 nm-en rá volt nyomtatba színesbe O.D.B. képe.Vagy a halál régi Eckö pulóver.Igen...volt annak az időnek varázsa
14/30 anonim válasza:
A Rap stílus nem gond, inkábba megvalósítás...
15/30 BlackSword válasza:
"Szép vagy, mint az új traktor."
16/30 anonim válasza:
Itt mindenki annyira retardált, hogyha leszedek egy képet a myvipről és felteszem ide kérdéshez, akkor azt hiszik hogy én vagyok ?
17/30 anonim válasza:
röviden és tömören:
ronda
de milyen sapka ez? áááááááh jézus...
És ahogy hordod... paff:D
19/30 TOMAtm válasza:
mond meg anyádéknak h használjanak legközelebb gumit.bár szerintem téged nem is akartak,látszik is a képen.reménykedj h nem találkozunk mert ezért a képért még egy nyaklevesre is jó vagy nálam.
20/30 anonim válasza:
durván hasonlítasz valamilyen állatra..orrszarvú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!