Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha valakinek szőrős a . -ja?
Figyelt kérdés
Fiúk szerintetek undorító ez?? Lányok ti mivel szedítek le??2011. máj. 26. 18:50
11/23 Smartguy86 válasza:
Igényes? Szerintem az az igényes, aki mossa is. A csupasz punci is lehet büdös!!! Egészségtelen lánnyal meg a fene se...
12/23 A kérdező kommentje:
:)) köszönöm a válaszokat. 18:54-es -.- te ezzel segíteni akartál v mi?? -.- amugy bocsi a kérdés úgy akartam kiirni,hogy ...-ja !.
2011. máj. 26. 19:02
13/23 anonim válasza:
Nem akarom bántani a szőrösöket, de ha nagy szőrös macska villog ott, akkor én attól elundorodom.
14/23 anonim válasza:
Szerintem tök normális,engem tuti nem zavarna,bár a mai világban elégé finnyásak az emberek...
15/23 anonim válasza:
én lány vagyok, de nekem nincs sehol semmi szőr, egyszerüen undorodom magamon tőle :( fiúkon szexi :)
16/23 anonim válasza:
Igen, ciki.
Amúgy én borotvával. Gyantával szeretném, csak most nincs pénzem kozmetikusra, magamnak meg nem merem.
17/23 anonim válasza:
A gyanta fáj, de ki lehet bírni havonta egyszer.
Amúgy meg, aki undorodik a szőrös puncitól (ami a punci természetes állapota, tehát semmi undorító nem lehet benne), az nem érdeml nőt. Ja és nem igénytelen, mert attól, hogy valaki nem borotválja, még moshatja. És van olyan, aki kipattogzik a borotvától, gyantától, vagy ha amúgy is hajalmos a betegségekre még könnyebben elkap valamit. Szóval, aki azt mondja, hogy a szőrös igénytelen, az legközelebb gondolja meg kétszer. Bocsánat az OFF-ért.
23/l
18/23 anonim válasza:
Nem divat a szőr, igénytelen, undorító, pisi cseppek lógnak rajta, fúúúúúúj
19/23 anonim válasza:
Ha szőrös, az nem undorító, hanem TERMÉSZETES, az az undorító ha valaki nem tartja tisztán.
23F
20/23 anonim válasza:
Dzsungel mánia,szép is a természet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!