Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakit örökké szeretni?
van egy ismerősöm, kb 20 éve együtt vannak (házasok) és 1000 %-ig biztos vagyok benne, hogy nem csak szeretik egymást, hanem szerelmesek is.. nagyon látszik rajtuk, ahogy egymásra néznek, a csaj majd' elolvad.. :D
édesek :)
Erre általában az a válasz, hogy a szerelem elmúlik és "csak" a szeretet marad. Szerintem, ami a lángolás után jön, az olyan szeretet, amire nem lehet azt mondani, hogy "csak". Az a fajta szeretet olyan, ami csak szerelemből tud alakulni, tehát nem olyan, mint a szerelem előtti volt, nem "visszaesés".
Mélyebb és biztonságosabb érzés a lángoló szerelemnél, amikor már tudod, hogy számíthatsz a másikra, alapozhatsz a terveitekre. Tudsz rendesen gondolkozni, nem úgy, mint mikor "belezúgsz" valakibe. Már nem látod elvakultan tökéletesnek, de sosem cserélnéd el másra. Nemcsak a szerelmed, hanem a társad, a szövetségesed is, akit még vonzónak is találsz :)
Legalábbis szerintem. Nekem ez az érzés a kedvencem :)
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:38
Vele értek együtt teljesen.:D
11.38-as vagyok, OFF leszek
Köszi nektek :) Ez az első pozitív visszajelzésem (írásban, nem "lájkban") az oldalon. Nem rég regisztráltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!