Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 16 évesen egyetlen egy barátja sincs és barátnője sem az egyedül fog megöregedni? :S 16/F
na hát én is valahogy így vagyok...
nekem pasik terén nincs gondom viszont barátok terén annál inkább...
csomó suliba jártam már, de sehol sem volt jó, nem éreztem jól magam és én sem foglalkoztam senkivel és nem jártam sehova velük...
most pedig vidékről felköltöztünk pestre szóval az egyetlen barátnőm is ott kellett hagynom és így keveset találkozom vele...
igazi barátaim soha nem voltak csak haveroknak nevezném őket, de mióta elköltöztem itt pesten szinte alig ismerek valakit az osztálytársaimon kívül szóval itt haverjaim sincsenek...
tehát együtt érzek veled, ha akarsz írj privit...16/L
Köszönöm a válaszokat!
Aki azt mondta, hogy egyedül is élvezzem az életet az pontosan mire gondolt? Egyedül hogyan lehet élvezni az életet?
Legyél anime otaku:D Az animelányok megvigasztalnak^^
Egyébként elég F-O-S lehet ha még haverjaid sincsenek... huh nem is értem, mondjuk nekem is csak pár haverom van aki úgy istenigazából azok, én kocka vagyok, bnőm meg lehet most lesz, ő is kocka. Am kíváncsi vagyok rád, az osztályomba 2 lány és 1 fiú van aki szocfób, dobj egy privátot beszélgethetünk egyet holnap vagy este...
f17
Lehet egyedül élvezni, csak az sem fenékig tejfel....
Én is csodálatosan el szoktam lenni, annak ellenére, hogy állandóan csesztetnek(igaz méreteim miatt)
Barátnőm még nem volt, de nyáron ráhasalok az ügyre :D
Barátok? Régebben nekem is volt ilyen rossz időszakom. Az osztályommal nem jövök ki jól, és "haverok" sincsenek, de van 3-4 igaz barátom, akikre mindig számíthatok. És ez pont 3-4 gyel több, mint amennyi az ismeretségi köröm nagyjának van :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!