Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Tényleg tetszik nektek a 3-as?
Akkor nem fogyókúrázom.
12/22 anonim válasza:
Nekem inkább 2, vagy egy 2-3 közti.
1 nem, 3 se nagyon
13/22 anonim válasza:
Olyan határeset, de valami megfog benne :D De mondjuk az arc is sokat számít.
14/22 anonim válasza:
a 2.nak jó a melle,de nincs térde:/ a 3.túl nagy darab,az 1.nek a legjobb az alkata szerintem,szép a lába,mi kell még?
21/F
16/22 anonim válasza:
Szerintem 1, de ez csak egy vélemény
17/22 anonim válasza:
Második. Az első kicsit túl sovány, de kólával elmegy, a harmadiknak, viszont bálnányi segge lehet, ugyanis oldalt áll, ami köztudottan vékonyít, és így is nagy a feneke.
19/22 anonim válasza:
A másodiknak, ez egyértelmű, nem csipem az anorexiásokat... tehát az első az utolsó a sorban, ha a harmadik egy ici-picit fogyna, akkor ő se lenne csúnya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!