Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mennyire jön be nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire jön be nektek ha egy lánynak modell alkata van?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:

A szép nők mindig is vonzanak.

De nem kell nekem a tökéletes.

2011. máj. 15. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem nagyon, az borzasztó sovány. De amúgy nem a külső a lényeg, szal nem kizáró ok.
2011. máj. 15. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
imádom a vékony lányokat, főleg ha van mellük is..
2011. máj. 15. 16:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát az olyan magas és vékony lányoknak mint amilyen én vagyok, nem nagyon szokott lenni nagy mellük.
2011. máj. 15. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint buta a kérdésed.

És ha szabad kifejtenem a véleményem-azért tetted fel a kérdést hogy jó sok választ kapj.

Tudod te is nagyon jól hogy a pasik nagy része az olyan lányokat kedveli mint te.

De (nem féltékenységből mondom,ne legyen félreértés) az olyan pasik akik kizárólag amiatt jönnek veled össze mert modell alkat vagy-na tőlük ne várj sokat.

Az a pasi aki a belsődért szeret az a jó. :)

2011. máj. 15. 16:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Tévedsz. Egy olyan választ se kaptam aki azt írta volna le, hogy bejön neki. Ennél rosszabb válaszokra számítottam. A legtöbb pasinak pedig a nagy mell jön be ami ennél nincs, szóval...
2011. máj. 15. 16:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nagyon sovány!
2011. máj. 15. 16:50
 8/9 specialsound ***** válasza:
arca és a viselkedése a döntő... lehet rajta plusz 5-6 kiló ha jóféle úgyis az lesz.
2011. máj. 15. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:

modell alkat = elől deszka, hátul léc.

Tehát semennyire.

2011. máj. 15. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!