Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az tulajdonság amit a lányok szeretnének, hogy mindenképpen benne legyen a pasijukba?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 16:45
11/15 anonim válasza:
Nekem az a fontos, hogy megértő és őszinte legyen! Ez nálam többet ér a pénznél, a kocsinál meg a háznál..Én nem érdekkapcsolatot szeretnék, hanem szerelmet. A szerelemben pedig a megértés és az őszinteség nagyon fontos. Persze, szeretném biztonságban is érezni magam mellette:)
16/L
12/15 anonim válasza:
Szeressen és legyen hűséges.Semmi más nem számít...de a hűség az nehéz dió nekik...
13/15 anonim válasza:
lol... jók ezek a válaszok :P Ez mind szép és jól hangzik, de a valóságban mintha ezek az értékek egész picit a háttérbe szorulnának. Inkább az számít hogy nagydumás legyen a srác, aki tudja érzelmileg manipulálni a nőt, ennyi ami számít. :)
14/15 anonim válasza:
utolsónak van igaza
viszont(bár ilyen pasi nincsen)
Őszinte, még ha fáj is
NŐNEK érzem magam mellette
erős érzelmileg és lelkileg is
mindig fenntartja az érdeklődésemet
biztonságos érzést teremt
inspirál
nem lehet vele unatkozni
egy nyelvet beszélünk az ágyban
és szeret
ennyi, csak nem tudom létezik-e ilyen
15/15 A kérdező kommentje:
a 6,5 milliárdba biztos benne van :)
2011. máj. 29. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!