Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kedvenc leszbikus tartalmú filmed?
ha nem csak a szexjelenetek érdekelnek akkor van egy olyan film hogy If these walls could talk második része [nem tudom mi a magyar címe] az hihetetlenül jó! meg van egy olyan hogy mennyei teremtmények vagy vmi ilyesmi, kate winslet a főszereplő, igaz történet iszonyu jo. lost and delirious is nagyon jóóóó...
ha inkább a szexjelenetek érdekelnek akkor tényeg a Bound az eléggé ottvan.. :D de baszsus kb minden leszbikus filmet láttam és most nem jut eszembe egy sem... :D az L-t nézheted, na abba aztán van MINDEN részben. :D
But I'm a Cheerleader!
vagy ötször láttam, egyedül és haverokkal (heterókkal is), de még egyszer sem fordult elő, hogy ne röhögtem volna szét az agyamat. ugyanakkor komoly a téma, csak ügyesen tálalják. :)
szeretem még: Better Than Chocolate, Gigola, Egymásra nézve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!