Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánnak sokan így az ellenkező nemmel?
- Egy lánynál szégyen, ha sok partnere volt, a fiúknál fordítva (és most ne a vadászos vagy a lakatos példával jöjjetek)
- A lányokra sokan úgy néznek, mint egy külön fajra (pl. teljesen másként kezelik őket)
- Sokszor hiszik azt, hogy a lányok csak a pénzre hajtanak
- A férfiaknak szigorúan tilos a feleségnek segíteni a háztartásban
- És sorolhatnám még napestig a dolgokat, de nincs hozzá kedvem
20/F
13:33
:)Áruld már el te mit teszel egy kapcsolatért?Semmit, akkor persze, hogy cserében a házi munka rád vár, de még ez sem jó?Hihetetlen, így is ki van nyalva a nők segge a társadalomban de még ez sem jó neki, én a helyedben meghúznám magam nem hogy még elégedetlenkedjek, neked csak válogatni kell kedvedre a pasik közül.Én örülnék ha így válogathatnám a csajokat, nem hogy még elégedetlenkedjek.
Én nőként pont hogy nem így nézek az ellenkező nemű embertársaimra. Az olyan férfiak, akikről tudom hogy minden másnap más csaj fordul meg az ágyukban, képtelen lennék komolyan ránézni, csak azt látnám a szemei előtt, hogy én is csak beállok a sorba, egy leszek a sok közül, aztán eldobnak mint valami rongyot! Ez éppen nem régen történt meg velem, és hiába bizonygatta az illető, hogy én más vagyok, képtelen voltam megbízni benne, nem is lett kettőnk dolgából semmi. Szerintem minden egyes ember attól ember, hogy vannak értékei, és ezeket az értékeket nem adja oda bárkinek! Tisztelje már valaki annyira a testét, hogy nem fekszik össze mindenkivel! Engem nem zavar, ha egy srác lefeküdt előttem 25 nővel vagy 40-nel tök mindegy... ha ezek többségét hosszabb, rövidebb kapcsolatokban tette, "szeretetből", még egy két kaland is belefér, de az hogy valaki a disco csődöre... egyáltalán nem jön be!
A téma másik felére térve, én tipikusan egy olyan személy vagyok, aki szeret irányítani, viszont pont egy párkapcsolat az, ahol szeretem, ha nem hagynak rám mindent, és inkább engem terelgetnek minthogy én terelgessem a páromat, viszont... Ebbe nem fér bele az, hogy a párom ugyanannyit melózik mint én, még is én mossak, főzzek, vasaljak, takarítsak miután hazaértem. Persze ezt lehetne mondjuk azzal kompenzálni, hogy amikor én takarítok, ő meg a kisujját sem mozdítja, legalább foglalkozzon, játszon a gyerekekkel, stb. Szóval nincs gond az ilyenekből, csak lássam, hogy nem vagyok magamra hagyva otthon, hanem azért időnként a párom is megtudja emelni a porszívót, vagy tud főzni egy meglepetés vacsit, még ha az csak egy rántotta, akkor is! :)
Addig keresgélek, amíg ilyen embert nem találok, mert egészen biztos vagyok benne, hogy létezik olyan férfi, aki nem a tv előtt akarja eltölteni minden egyes estéjét, és megérti, hogy a kicsiny felelsége/ párja is szívesebben fetrengene munka után, márpedig ha ketten csinálnak valamit az általában előbb kész lesz!
"Nem minden nő egy ribanc, ez hatalmas tévedés sőt"
-Senki sem állította ,hogy minden nő egy ribanc... Mi ellen foglalsz itt állást? Az anyám és a hugom pl.: nem az! Ha mindennap mással bsznál,akkor viszont mértne mondhatnám rád,h ribanc? Mit mondjak,hogy egy angyal vagy?
- "Egy lánynál szégyen, ha sok partnere volt, a fiúknál fordítva (és most ne a vadászos vagy a lakatos példával jöjjetek)"
Szerintem értelmes emberek között a fiúknál sem megy erényszámba, de mindez jól tükrözi hogy te milyen kaliberű emberek között mozogsz. A mi haveri körünkben nem számít dicsőségnek, sem a megcsalás, sem ilyenek. A te haveri köröd és amiben mozogsz a sz.r, nem az egész világ.
"- A lányokra sokan úgy néznek, mint egy külön fajra (pl. teljesen másként kezelik őket)"
Talán nem véletlen, hogy a biológia másmilyennek alkotott meg minket. Teljesen természetes, hogy egy lányt másképp kezelek, mint egy fiút. Ha ez nem tetszik, akkor szüljenek a fiúk gyereket, a lányok meg menjenek a bányába csákányozni! Abszurd, ugye?
"- Sokszor hiszik azt, hogy a lányok csak a pénzre hajtanak"
Egyszer sem hittem ezt. Megint csak a te haveri köröddel van a baj, nem az egész világgal.
"- A férfiaknak szigorúan tilos a feleségnek segíteni a háztartásban"
Miért lenne tilos? A nő vezeti a háztartást, ebbe a férfi besegíthet ha akar, ha nem akar akkor meg nem. A nőknek is meg kell legyen a maga feladata a családi munkamegosztásban. Tudod, anya főz, apa fát vág. Ha szerinted ez nem normális dolog, akkor sajnállak.
"- És sorolhatnám még napestig a dolgokat, de nincs hozzá kedvem"
Írhatnál még párat, de akkor azok ne ilyen mondvacsináltak legyenek! Tudod: "ki hogy él, úgy ítél". A problémáid nagy többsége valószínűleg saját magadból fakad, nem a világból. Először magadban keresd a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!