Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zaklattam egy lányt facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklattam egy lányt facebook on és most törölte magát rola most a növérének akarok irni hogy nem zaklatom többé ez jo ötlet?

Figyelt kérdés

zaklattam egy lányt. mert volt egy barátja és féltékeny voltam. és nagyon csunány beszéltem vele. most erre ö törölte magát facebook rol. most irtam a növérének hogy nem zaklatom többé. csak én most attol félek hogy hülyeséget csinál.:S a lány.

a lány 16 éves. ja és nagyon megbántam hogy zaklattam!!!!!!

2011. máj. 25. 03:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
olvasd el még 1x. nyilvánosan be akartam égetni nem akkor hanem később! de most már nem.
2011. máj. 25. 06:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak letiltott és te úgy látod mintha törölte volna magét.

SZÁLLJ LE A LÁNYRÓL!

2011. máj. 25. 06:39
 13/18 anonim ***** válasza:

A csaj egy paraszt.

Te is úgy álltál hozzá szóval te is.

Óvódás szinten vagytok agyilag.

És feljelenthet zaklatásért, bár ha ennyi volt az egész akkor ez nem hiszem hogy kimerítené a zaklatás fogalmát.

Nyilvános megaláztatásért viszont szép kártérítést lehet perelni egy feljelentéssel, szóval óvatosan ;)

2011. máj. 25. 07:10
 14/18 A kérdező kommentje:
2 16 éves gyerek szerintem nem fogja feljelenteni egymást. de most már békén hagyom!! és nem kell több választ írni.
2011. máj. 25. 07:14
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon is feljelenthet!! Hová tart ez a világ? Rohadt gusztustalan vagy és sz@rok arra hogy nem kérsz több választ!
2011. máj. 25. 08:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Mostanában sok mindenkinél látom, hogy facebookján kérdezgetik tőlük, hogy "járunk"? Ez azért elég gáz szerintem.
2011. máj. 25. 09:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán összeillenétek.

Mindketten ugyanolyan tahók vagytok. :)

Nem is értem, miért nem jött össze veled. :D

2011. máj. 25. 09:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Azzal bizonyíts, hogy nem írsz a családjának.
2011. máj. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!