Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy srác jön velem szembe, a szemembe néz, mutató és a középső ujját a szájához emeli és a két ujja között elkezdi öltögetni a nyelvét?
ehhh, ez a mai világ.
tulajdonképpen azt jelenti, hogy de kinyalna.
és mindezt a barátnője előtt??? hova fajulnak a dolgok?
én válaszként az orromba dugtam volna az ujjam, ami azt jelenti, h túrom az orrom
a srác meg lúzer XD ezzel azt üzentem volna
Hehe, vagy mutathattad volna ugyanezt a barátnőjének, az ő szeme láttára :D Tényleg elég durva szitu.
Én egyszer a metróban ugrasztottam egymásnak egy párt, kicsit csúnya módon...
Úgy esett az eset, h álltam közel az ajtóhoz, a srác meg láthatóan a barátnője mellett ült, és végigmustrált, de nem is akárhogy... Megnézett rendesen, mint ahogy egy srác szokott megnézni egy lányt. Sőt. Én meg mielőtt leszálltam a metróról, odaszóltam neki, h "ott van melletted a barátnőd, inkább vele foglalkozz. Tahó." - természetesen a barátnője is hallotta... Én meg kecsesen eltűntem a megállóban... Lehet, bunkó voltam, de nehogymár a barátnője szeme láttára stíröljön végig egy másik csajt!
Különben mit léptél? (és bocsi, h nem a kérdésre válaszoltam, de előttem mások már megtették...)
Ez azt jelenti, hogy a srác egy erkölcstelen, gátlástalan perverz tuskó.
Legközelebb ilyenkor csinálj a kezeddel olyan tartást, mintha egy brokit fognál marokra, és a képzeletbeli makkot harapjad le. Nagyot néznek majd :D
manapság minden fiú ezt csinálja...mármint hogy perverz.
tesóm 1. és szó szerint mindenben meglátja a szeuális oldalát...tiszta ciki x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!