Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy 15 évesen még nem csokoloztam?
Nyugi már koma! :D
Tök fiatal vagy még, ellentétben velem, aki 23 éves korában van ugyanebben az állapotban.
Rajtad múlik, hogy gáz-e.
Ha elfogadod a tényt, tudod "viselni", akkor egyáltalán nem gáz, ha nem az gáz egy kicsit..
Rólam pl. a legtöbben nem gondolják, hogy még nem csókolóztam, ugyanis teljesen természetesen, NŐKÉNT viselkedek, szeretem a csinos ruhákat, többnyire kedves vagyok és szeretek beszélgetni, ismerkedni (haverkodni) a fiúkkal is. A fiúk társaságában is természetesen viselkedem, csodálkoznak is az osztálytársaim, hogy nincs barátom.. És még nem is csókolóztam:)
16/L
nos elolvastam amit írtál bár a vagyok csúnyát elírtad gondolom csúnya vagyok akart lenni,az hogy ennyit tudsz hát eléggé szomorú de vannak unintelligens emberek is ^^
"na ide figyelj blablabla vagyok csunya bla bla bla ennyit tudok bla bla bla simán széjjel kaplak"
nos abban viszont hogy "szétkapsz" nem biztos hogy egyet értek te "nethero" de ha mégis legalább a tudat meglesz bennem h azért kapsz szét mert hülye vagy hogy szépen fejezzem ki magam ^^ nem én kérdeztem ilyet nem is küzdök ilyesféle problémákkal pedig nem sokkal járok feletted (korban) szívesen válaszoltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!