Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez most tényleg hülyítés?
Ha kedves vagy egy pasival, pusztán azért mert jófejnek tartod, de abszolút nem jön be? Nem tudsz rá úgy nézni, mint pasira, viszont jól elvagy vele, és ő meg ezt totál félreérti. Szerelmes lesz. Most legyek "lekezelő" és nézzem levegőnek azért, mert nem tetszik, mint férfi? Hogy ne legyen ilyen félreértés? Nem leszek bunkó, inkább tartson mindenki szemétnek. Vagy nincs igazam?
Amúgy is, miért kell félreérteni minden baráti mozdulatot?
Dühös vagyok azért, mert mások emiatt ítélnek el. Hogy hülyítem szegény srácot. Erre mondom én, hogy miért hülyíteném, egyszerűen csak kedves vagyok hozzá...
Ti mit gondoltok?
Lehet, hogy nem mondanak ám mások hülyeséget....Gondolkodj el mit hogyan csinálsz és esetleg mit rontasz el?!
Lehet, hogy nem érzékeled jól a határokat, és túlzottan is kedves vagy, ezért érti félre mindenki. Te ezt nem érzékeled feltétlenül magadon, de lehet h másoknak így jön le. Ne legyél bunkó, de lehet, hogy túl sok kedvességet adsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!