Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan helyzetben hogy megerőszakolták?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
engem is akartak már, de szerencsére volt annyi bátorságom, hogy letudtam rendesen ordítani a fejét, nagyon csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, aztán utána mondta, h nagyon sajnálja és békén hagyott...másnap kezdtem el gondolkozni, h ez akár nagyon rosszul is elsülhetett volna...És képzeljétek, ha netán összefutok ezzel a barommal valahol még szépen köszön nekem, majdnem hogy leáll velem dumálni mintha mi se történt volna...idióta
2009. márc. 16. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

konkértan, igen.

elég érdekes lesz.

fiú vagyok. 16voltam, és volt egy csaj, aki bejött, de tapasztalatlan voltam. gyakorlatilag letepert, és megerőszakolt. élvetem, szóval amúgy szerintem ez nem számít erőszaknak.

2009. júl. 22. 12:58
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem hál istennek szűz a seggem
2009. nov. 2. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:

03-15 14:03

kíváncsi lennék hogy menekült meg, ha már annyira veszettnek tűnt a helyzet.

2009. nov. 2. 23:40
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem, még szerencsére soha. Habár tavaly (11 éves voltam) mentem haza suli után, és egy kb. 25 éves csávó meg akart erőszakolni...Elővette a péniszét, azt akarta, h vegyem be a számba, mire bokán rúgtam, meg képen töröltem.

El lehet hinni, ugyanis járok ju-jitsura 5 éves korom óta. Aki nem hiszi, sajnálom.

2010. ápr. 19. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!