Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érdekli a 12,13,14,15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekli a 12,13,14,15 éveseket a szexel kapcsolatos téma?

Figyelt kérdés

Miért érdekli a 12, 13, 14, 15 éveseket mostanában a fütyijük mérete?Miért foglalkoznak ezzel a kérdéssel olyan sokat? Az ilyen korú lányok és fiúk miért akarnak szexelni, mikor még csak gyerekek?Miért járnak ennyi idősen bulikba és a szülök,miért engedik?

Az én időmben ennyi idősen a legfontosabb téma az volt, hogy mit játszunk ha végeztünk a tanulással.

Egy értetlen 24 éves lány

2011. máj. 23. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

van aki amúgy korán érik..én pl. 8 éves korom óta önkielégítek. 13/L

ja és nincs pasim és nem vagyok ku*va! szóval ez nem így megy..

2011. máj. 23. 18:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Én is korán érő voltam az osztálytársaimhoz képest,még sem jutott eszembe szex. Persze voltak fiúk akik tetszettek vagy akiknek én, de ennél több soha nem volt.
2011. máj. 23. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:

van ilyen. ez a "bezzeg az én időmben" már rohadt unalmas. fel kell fogni, hogy mostmár igencsak más időket élünk. ezzel nem azt mondom, hogy aki 14 éves annak kötelező szexelni, és ha már nem szűz, akkor azt világgá kell kürtölni, hanem, hogy nem kell fennakadni azon, hogy egy 14 éves már nem szűz, és hogy nem is azzal a sráccal van, akivel először lefeküdt. tudniillik nem mindenki olyan mázlista, hogy együtt marad az első barátjával.

15/L

2011. máj. 24. 16:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Bezzeg az én időmben, tudod a velem egyidős ismerőseim, a barátaim, na ez ez az én időmben.

És te 13 éves aki 8 éves korod óta maszturbálsz, megnézheted magad

te meg 15 éves ne akarj engem itt kioktatni, nem az ilyen fiatal tini pics.k véleményére voltam kíváncsi, hanem az éretted és idősebb emberekére. De tudod ha az én lányom 14 évesen már nem lesz szűz úgy tarkón verem, hogy egy életre el megy a kedve a f..tól.

2011. máj. 24. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!