Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM! Ha egy lány olyan tág hogy élvezi az öklözést akkor élvezi a szexet egy normál közösülés során is?

Figyelt kérdés
És érdemes-e rávenni a páromat az öklözésre? Merthogy neki nem volt még orgazmusa és arra gondoltam hogy így talán sikerülhet. Vagy túl durva az ötlet?
2011. máj. 23. 02:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%
Én szivesen kipróbálnám de nincs kivel.Nő vagyok de abba is benne lennék ha egy nő csinálná.Magamnak nem tudom.
2012. dec. 28. 22:36
 22/23 anonim ***** válasza:

biszex lányok jelentős része már kipróbálta, és ott izom van

az izom szakadás rosszul gyógyul, de az izmok lazíthatok

amúgy nem ettől lesz orgazmusa először, sőt ehhez pont nem árt előtte jó sok, hogy a jóleső fájdalom legyen és nem egy tortúra

Nyald ki, romantikáz, használ a kezed és az agyad! etc.

2013. jan. 5. 13:09
 23/23 anonim ***** válasza:
Mi már egy ideje csináljuk a párommal és szeretem. Sokkal nagyobb orgazmusom van ha öklöz mint simán lenne. Persze szép óvatosan kell csinálni mert kellemetlen élmény lehet belőle ha a pasi nem óvatos.
2014. nov. 21. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!