Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM! Ha egy lány olyan tág hogy élvezi az öklözést akkor élvezi a szexet egy normál közösülés során is?
Nem csak velem nem tud elélvezni, előző kapcsolataiban sem tudott.
Lehet hogy én nem tudok dugni de nem hiszem hogy a régiek közül sem tudott senki nem mintha olyan sokan lettek volna de hát akkor is...
tegnap 04:39 :-D :-D :-D
Hány gyerek után? ÉS közvetlenül szülés után?
Amúgy tényleg van ilyen lány civilben. De annak volt már előtte orgazmusa. És még ha egy női kéz négy ujja ha elsöszőr (és első időkben) befér akkor sokat mondok.
És lányok/nők miért kell homo erotikussá tennetek mindent itt?
Volt lány itt is (ha kell megkeressem) 9 évig volt két pasija összesen, és nulla orgazmus majd jött egy pasi akinél volt erotika és odafigyelés (ok és oda adás ez már lehet hogy meg van nálad , ha nem saját örömödre találtad ki).
gyerekek gyerekek... vegyünk vissza:) első kérdés ami teljesen logikus és sztem kell is, milyen fajta orgazmusa nincs?? hüvelyi, vagy csiklós? mert akk öregem gyurjál rá a csiklóra de rendesen, mert azzal tutira el tudod vinni! a hüvelyi orgazmusra nagyon sok nő nem képes. (képzeld többek között én is csak 3x tapasztaltam meg eddig pedig 24 vagyok, és 5 honapos terhes) szoval probálkozz azzal hogy elkezded izgatni csiklón, először csak szép finoman kézzel, majd menj végig a testén, simogasd, és aztán a nyelveddel izgasd lent. közben simogathatod, a mellbimbó általában ilyenkor érzékeny, és ingerlésre erősebbé válhat az orgazmus (nekem legalábbis eszméletlen durva a kettő együtt, kb 10 perc és készvagyok mint a mateklecke :D) aztán ami még (nekem) jó szokott lenni, ha közben kézzel simogat a párom, akár meg is ujjaz. de nem feltétel. aztán második kérdésem: csak pasitol nem élvezett még el vagy magától sem? ha ezt nem mered megkérdezni, akk köss kompromisszumot (okosan) az ágyban, ha már benne vagytok javában, kérd meg csinálja magának, cserébe teis csinálod magadnak. sztem izgalmas dolog szégyenlősködni kicsit:D
a kérdésedre válasz am. mivel a hüvely egy rugalmas testrész, ezért igen, élvezheti öklözés után is a szexet.. ez olyan mintha azt kérdeznéd, szülés után csak gyerekfej méretü dologtol élveznénk e el:D szoval összehuzódik nyugi, nem tágul ki ugy h egy traktor is képes benne megfordulni ^^ de azért tényleg inkább a technikán változtass, ne a méreteken.
sok sikert:)
(am feldobhatod még ilyen eper-tejszinhab kombókkal is a szexet:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!