Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/23 anonim válasza:
Szerintem nincs gond vele... a gatyája igen, kicsit lejjebb van a kelleténél, de amúgy okés.
20/l
12/23 anonim válasza:
nekem bejön :) letolt gatyával, fehéren, vékonyan, tetkókkal... amúgy is imádom :)
17/L
13/23 anonim válasza:
nem rossz, nekem bejön (de nemszeretem anyira a tetkokat)
14/23 anonim válasza:
Ez a pasi konkrétan bejön:D Amúgy nem vagyok oda az ennyire vékony srácokért, de ha ez is "hozzátartozik" az ember stílusához, akkor lehet nagyon szexi:)
15/23 anonim válasza:
Én szeretem a vékony srácokat , szal igen :)
16/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még:)
2011. máj. 23. 13:30
17/23 anonim válasza:
Hát nekem kétfajta pasitest van, ami tetszik, a két véglet. Az egyik a csupasz, vékony, a másik a nagyobb darab, szőrös. Inkább utóbbit preferálom, de ez aranyos :)
22/L
19/23 anonim válasza:
Hát ha a pasi fejét le takarom a kezemmel akkor azt mondom hogy ez igen :D
Szerintem apszúlt nem nyúlbélla "( cingár ) "
Szerintem ez az ideál alak ;))
De egy kis izom a mellkasra szerintem is beleférne :))
De így se rossz !
21/L
20/23 anonim válasza:
nekem kifejezetten tetszik, sőt még a tetkók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!