Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy derítsem ki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki, hogy a gimis férfi tanáromnak tetszek-e?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 17:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

Akkora sületlenség, hogy egyesek az ilyen hallatán csak elzárkózni tudnak. És ha nem a tanárod lenne? Akkor nem érdekelne senkit. Szánalmas. Ha a tanárnak egy nem abba az iskolába járó csaja lenne, senki nem szólhatna semmit, csak akkor ha oda jár. Szerintem ez nevetséges.

Beszélgess vele sokat, ismerkedjetek össze, és akkor szép lassan ki fog derülni. ha akar valamit, a tudomásodra fogja hozni. Persze fontos, hogy ha már jó köztetek a kapcsolat, akkor egy-egy FINOM utalással Te is a tudtára add. De hangsúlyozom, finom, semmiképp ne nyomulj, szerintem az nem nyerő. És ha már jövőre végzel, akkor ha összejönnétek, sikerülne a dolog, nem kell várni sokat, hogy hivatalosan se legyen "illegális", hogy már ne legyél a tanítványa. Mindketten felnőttek vagytok! Remélem akárhogy is lesz, jól sül el, én drukkolok! Puszillak!

2011. máj. 25. 19:10
 12/21 A kérdező kommentje:
egy-egy FINOM utalással Te is a tudtára add
2011. máj. 25. 19:41
 13/21 A kérdező kommentje:

egy-egy FINOM utalással Te is a tudtára add

pl mit mondjak?

2011. máj. 25. 19:42
 14/21 anonim ***** válasza:
46%

Szia Kedves, ne haragudj, nem voltam itthon, ezért válaszolok csak most. Háát, ez nehéz kérdés, mert inkább az adott helyzetben dőlhet el. Először talán csak próbálj úgy rámosolyogni, amiből érezheti, hogy vonzódsz hozzá. Ezt kehet hogy írtam már (?) de egy-egy finom érintés szerintem mindeképp hatásos, csak nagyon vigyázz hogy ne ess túlzásba. Pl beszélgetés közbe egyszer kétszer megsimítod, hozáérsz a karjához. Próbálj valami egyszerű, de kedves bókot mondani neki, de ne legyen nagyon erőltetett, a legfontosabb hogy természetes legyen. Legyél vele kedves, próbálj vele személyes dolgokról is beszélni, érdeklődj utána.

De ugye ez a tanárod egyedülálló?

2011. máj. 28. 21:59
 15/21 A kérdező kommentje:

és ez a kar érintés pl hogy ? edig is mosolyogtam rá.

igen egyedülálló

2011. máj. 29. 12:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Na, ha egyedülálló akkor menőség van, megnyugodtam :)))

Hát, nem tudom a ti helyzetetekben milyen lehetőségek vannak rá.. de pl beszélgettek és mondjuk amikor elköszönsz tőle, akkor köszönés közben picit megsimítod, meg "lapolgatod" vagy mi, ez nem olyan feltűnő, de mégis észreveszi ő. Vagy ugyanígy találkozáskor... vagy ha csak keten vagytok vhol.. és mond vmi vicceset mondjuk, és ezt értékelendő megsimítod. Vagy csak simán ha pl egymás mellett álltok néztek valamit, mittudomén, akkor próbálj minél közelebb állni hozzá, hogy érezze, szeretsz a közelében lenni, de persze ne a rátapadás kategóriát, mert az ugye nem jó. Vagy a kézfejét megsimíthatod ha valami meghittebb dologról beszéltek, vagy ezt is akár, ha együtt nevettek valamin, akkor pl. egyébként tegeződtök v magázódtok? és mennyi ideje kerülgeted? :) puszillak :)

2011. máj. 30. 19:47
 17/21 A kérdező kommentje:

2éve szeretem.

hát letegezetem két alkalommal is,de nem szólt rám,mikor egyedül voltunk.

ő hol tegez,hol magáz engem.

2011. máj. 30. 20:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia, én vagyok ismét :)

Értem. Tehát szereted, nem csak tetszik ? :) az szerintem jó jel, hogy néha letegez, meg hogy nem zavarja ha Te letegezted. Bár mondjuk az én tanáraim általában alapból tegezték az embert, csak nekünk kellett magázni :P de mindegy. Azóta történt vmi fejlemény??? Ha szeretnél közvetlenebbül beszélni a dologról szívesen segítek, válaszolj itt, és írok privát emailt. vagy írd meg az emaliod, ahogy gondolod :) puszi :)

2011. jún. 4. 20:58
 19/21 A kérdező kommentje:

szia ő mostanában magáz engem!!!

de nem nem szól rám hogy ne tegezzem,akkor mi van?

igen kérlek írj e-mail címet nekem!

2011. jún. 10. 12:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia!! Hát, az sem gond szerintem ha magáz, valószínűleg ő is zavarban van. mogyimaki@freemail.hu a címem. írj nyugodtan :) puszi
2011. jún. 11. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!