Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szerelem, de o azt hiszi!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szerelem, de o azt hiszi! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval van egy tanarom, akivel leveleztem, meg sokszor beszelgetunk, es veletlenul ossze szoktunk futni reggel. Szval nem direkt, de erdekes modon mindig ugyanakkor megyunk suliba...Nah es lenyeg, hogy van egy tanarno, akivel jouba van, es az a tanarno kihangsulyozta, hogy a tori tanar biztosan tudja, hogy kinek tetszik. Es en ugy erzem, hogy azthiszi, hogy nekem igen, mert tul soka VELETLEN, de a veletlen attol meg veletlen... Szoval nem szeretem, de o azt hiszi, hogy igen. Mit tegyek, hogy tisztazzam magam, es ertse meg, hogy csak a kedvenc tanarom...?
2009. márc. 14. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
tul elhamarkodot a feltevésed szerintem. amig nem mond semi konkrétat vagy esetleg mutat valamit feléd adig ne tégy semi max kerüld:)sok sikert
2009. márc. 14. 20:55
 2/3 anonim válasza:
nincsenek VÉLETLENEK
2009. márc. 14. 22:15
 3/3 A kérdező kommentje:

2. valasozlo:jo akkor minek nevezzem azt, hogy nem direkt megyek olyankor, amikor o, es megis mindig osszefutunk?

1. valaszolo: nem szeretnem kerulni, mert kedvenc tanarom, es nem is igazan ugy tunik, hogy tudom, hisz reggel mindig osszefutunk, emellett mindig en megyek terkepert, ha nem en mennek feltuno lenne. Es mutatja felem,hogy tudja, mert oran olyan szemet velem. Mintha semmibe venne... x( Bezzeg mikor ketten vagyunk, olyan kedves, es ezzel zavar meg. Mert tudom, hogy szamithatok ra. Olyan nekem mint egy potapa, mert apukammal amugy is nagyon rosszba vagyok...

2009. márc. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!