Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bejön a tanárom pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bejön a tanárom pedig kb.20 évvel idősebb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy tesi tanárom mint mondtam, kb 20 évvel idősebb mint én, én egy 15 éves fiú vagyok. Folyton megnézem a fenekét stbstb. Mit tegyek?Ez rossz?
2009. márc. 14. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat en nem ertelek titeket!

Lehet minuszozni, de akkor is...

A szerelem nem egy olyan dolog, amit ki lehet verni valaki fejebol!

Az lenne a legjobb, ha el tudna felejteni, de nem lehet mert szerelmes..!!! Hat ha kitudna, akkor nem tette volna fel a kerdest...

2009. márc. 15. 00:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem is bejött már 3-4 tanárom, volt amelyikbe szerelmes is voltam.

Nekem volt köztük nő is, férfi is :DD

Mit tegyél? Semmit. Nem lehet köztetek semmi, és ez el fog múlni. Ne mondd el senkinek, mert majd ciki helyzetbe hoznak csak. Titokban nézegetheted néha és az órán is fantáziálhatsz picit, és egy így izgi, de ennyi.

Ja és örülj, hogy téged nem hív ki felelni :DD mert tesin ilyen nem nagyon fordul elő :P legalább nem fogsz előtte dadogni meg stb.

Miért lenne ez rossz? Ez van. Nincs ezzel semmi baj, csak meg kell értened, hogy ez egy múló dolog, és majd el fog múlni. És a tanárnőt kirúgnák ha összejönne veled, de szerintem egyébként sem jönne veled össze, biztos fiatalnak tart. Tudom, durva de így van.

Ne tegyél semmit, majd elmúlik ez a kis fellángolás és kész.

2009. márc. 15. 04:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Már rájöttem a megoldásra,köszi a válaszokat...

,,Mindent a szemnek ,semmit a kéznek"

Nem szerelem ez csak hormonzavar:D

2009. márc. 15. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!