Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön a tanárom pedig kb.20 évvel idősebb. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy tesi tanárom mint mondtam, kb 20 évvel idősebb mint én, én egy 15 éves fiú vagyok. Folyton megnézem a fenekét stbstb. Mit tegyek?Ez rossz?2009. márc. 14. 19:40
1/13 anonim válasza:
Ha a tanár is ffi, akkor rossz.
hogy mit tegyél? felejtsd el szivi, felejtsd el.
2/13 anonim válasza:
a tanár pasi ugye?
nem mintha jelentene bármit h homo vagy a lényeg ugyanaz:
nem gáz..nekem is tetszett tanárom...de elmúlt gimi után :)
21/L
3/13 anonim válasza:
Szerintem mindenkinél volt már olyan hogy megtetszett egy tanára. Nézni szabad, nincs azzal semmi gond...
4/13 anonim válasza:
Sztem csaj a tanár! Mert ha pasi lenne írtad volna sztem!:D Felejtsd el,mert ebből semmi jó nem sülhetne ki.
5/13 anonim válasza:
Fogd meg, dugd meg, oszt cső :)
6/13 anonim válasza:
En lany vagyok es egy 11 evvel idosebb tanar jon be... En se tudom mit tegyek, mert nemtom kiverni a fejembol..:((
7/13 A kérdező kommentje:
Igen csaj a tanár...És nagyon jól néz ki...
2009. márc. 14. 20:14
8/13 anonim válasza:
Próbálj meg imponálni neki azzal, hogy jól teljesítesz. Ugyan összejönni nem fogtok, de jók lesznek a jegyeid.
9/13 anonim válasza:
Megmondod neki hogy márpedig itt ő meg lesz b*szva ha tetszik ha nem! Ha jól teljesitesz ráadásul még az ötösöd is meglesz év végén. D:
10/13 anonim válasza:
Mi az h mit tegyél? ezt tudod te is. kinőni, normális lányt keresni.
ember, ébresztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!