Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leggázabb csajozós eset?
Utólag visszagondolva mi volt a leggázabb eset amit csináltál/veled történt miközben a meghódítandó csaj társaságában voltál? :D
Nekem az amikor náluk voltam és képes voltam azt javasolni hogy nézzük meg együtt a Borat-ot XD utólag hatalmas marhaság volt
Amikor 14 éves, nyolcadikos koromban a biológia óra előtt fel akartam szedni egy csajt a szünetben, hogy bebizonyítsam magam és a haverjaim előtt: képes vagyok ilyesmire.
Olyanokat mondtam a csajnak, hogy "baby, mi a programod ma estére?" stb., de nem telt el sok idő, szó nélkül otthagyott a csaj.
Elkezdődött a biológia óra, s a tanárunk azzal kezdte, hogy "ma egy kistanár fogja megtartani az órát". Természetesen az a csaj jött órát tartani, akivel kikezdtem. S természetesen én ültem ott az első padban.
Majd' elsüllyedtem...
16 évesen.Izgultam a lánnyal való találkozás miatt és hogy csökkentsem a bennem lévő feszélyérzetet belekortyolgattam az otthoni barackpálinkába.A barackpálesz után pedig jött még 1-2 pohár csokilikőr.A végére már azt furcsáltam hogy ülök a székben a világ meg forog körülöttem.Gondoltam nem baj,mert a fő lényeg hogy totál nyugodt vagyok és mehetek randizni.El is mentem...A csaj rögtön kivette hogy full részeg vagyok,én meg nem zavartattam magam,köszönés után rögtön megfogtam a melleit.Ami benne azt a reakciót váltotta ki hogy pofán kell ütni engem és haza kell menni,nagy szitkozódások közepette.Meg is történt:D
Én is hazafele fordultam,útközbe meg lehánytam még a helyi pláza üvegablakát.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!