Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elterjedt a pattanások kinyomásának élvezete?
pl. ami a [link] oldalon van eléggé bejön
nincs szexuális töltete, egyszerűen csak tetszik, élvezem ha valami nagy csúnyaságot kinyomnak
Hát szerintem undorító, de vannak osztálytársaim akik szeretik. Nekem ritkán van, de amikor volt, egyik oszttársam megkérdezte, hogy kinyomhatja-e :D
Persze sexuális töltete nem hinném hogy lett volna a dolognak, de nem tudom, hogy te hogy állsz ezzel.
Szerintem nem túlságosan.
Bár pénteken este a vonaton a velem szemben ülő srác remekül elszórakozott azzal, hogy pattanásokat nyomkodott az arcán. Bár tudta volna, hogy egy idő után nem csak unalmas, hanem undorító is, ahogy premier plánban csinálja. :/
Mindig akad egy-két fazon a tömött buszon, villamoson, vonaton, aki "gyönyörűre" rágcsálja a körmeit, pattanásokat nyomkod. Szerintem rendben van, sok embernek vannak "gyogyói". Csak nem túl esztétikus ilyen közegben csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!