Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h leborotválom a fanszőrzet először piros foltok aztán pattanások jönnek ki rajta?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 11:56
2/10 A kérdező kommentje:
és ezt h lehet elkerülni?
2010. jún. 23. 11:59
3/10 anonim válasza:
nekem is mindig ez van! én nem tudok ellene mit tenni, vannak ilyen tüszőgyulladás meg szőrbenövésgátló krémet, próbáld ki, neked bejönnek e. én alapból nem használhatok ilyeneket a bőrbetegségem miatt.
4/10 anonim válasza:
Próbáld meg nem száliránnyal ellentétesen borotválni, hanem száliránnyal. Használj valami síkosítót pl tusfürdőt. Nem árt ha előtte nagyon (amit csak elbírsz) meleg vízzel áztatod, hogy a bőr puhuljon. ÜDV23F
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.végre normális emberek is léteznek :)
2010. jún. 23. 12:58
7/10 anonim válasza:
Próbálj minőségi borotvát,mert ha nem túl éles,akkor is felsértheti a bőrödet!Nem kifejezetten a drága a jó,de nézd meg,mit veszel!
Sok sikert!
8/10 anonim válasza:
kend le arcszesszel utána meg hintőporral :)
9/10 A kérdező kommentje:
az arcszesz nem segít már próbáltam :D
2010. jún. 23. 21:23
10/10 anonim válasza:
elso alkalommal nekem is ez volt. Hasznalj borotvahabot es mikor vegeztem aftershave-t. meg csak ki se fog pirosodni :). ha ezek utan is kijonnek a porsenesek kend be gyulladasgatlo kremmel vagy kekszeszeld le meg aftershave elott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!