Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert k. urvazzak le egyesek azokat a csajokat, akik jol oltoznek?
Nem mindegy, hogy jól öltözik vagy mindenét kiteszi télen nyáron. Én nem nevezem kuuurvának, szerintem csak rettenetes feltűnési viszketegségben szenved az ilyen.
A kivágott igényes felső, rövid szoknya még nem gáz...csak ez a bugyimiskilóg, sebajhogytélvan dolog.
Mivel ami neked tetszik, az szerintük egyszerűen csak k.vás.
Mikor látok egy csinos nőt, jó ruhában, nekem nem az ugrik be, hogy egy k.va, ami valószínűleg azért van, mert nekem a jólöltözöttség teljesen mást jelent, mint neked.
Na ugye... ez nem jól öltözés, ez feltűnési viszketegség.
Minél élénkebben ragyogtatja a bibéit, annál biztosabb, hogy valaki beporozza.
A fehér mini önmagában még elmegy, nem mindegy, mivel és hogyan... De mivel pont az altest szaporodással kapcsolatos részeire koncentrálja a figyelmet, egy táblát is akaszthatna magára, hogy "Kiadó".
A leopárd minta nem is jó, nem is divatos, és a többség képtelen ízlésesen hordani.
Hat szerintem meg nem izlestelen, ha egy csaj felvesz egy parducmintas egberuhat egy fekete cipovel es fekete kiegeszitovel... Mi ezen izlestelen?
A feher szoknya pedig fekete blezerrel es fekete cipovel is nagyon jol mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!