Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ciki hogy még nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki hogy még nincs pasim? 15 leszek áprilisban,és még nem volt pasim,és nem is csókolóztam.

Figyelt kérdés

Az egyik újságban olvastam hogy a lányok többsége 13-14 évesen csókolóznak először,de én még úgy érzem nem vagyok felkészülve rá.Szerintetek nem ciki?

Egyébként van egy srác aki tetszik,viszont nem tudnám elképzelni,hogy járjunk.

2009. márc. 14. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, az egy nagy hülyeség. nekem is 14 évesen lett pasim, de nem votl semmi komoly. az igazi, komoly kapcs. 17 évesen jött el, mar majdnem 18 voltam. a szüzességemet is akkor vesztettem el. a régebbi baratnoim, az altalanosbol mar 13 évesen tul voltak a csókon, 14-15 évesen mar az első szexen is. és mivel jobb nekik? semmivel. 2-en otthagytak a sulit, es kis ribancok lettek. szoval.. nem ez a lényeg. most még inkabb baratkozz, szorakozz, es majd beköszönt a szerelem. :) sok sikert
2009. márc. 14. 15:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is 17 évesen csokólóztam elöször és akkor volt elöször barátom is. Nem ciki.
2009. márc. 14. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én majdnem 16 éves voltam, mikor az első barátom volt... hú és ne tudd meg mennyire örülök, hogy nem jöttem össze előtte egyik sráccal se, akik tetszettek... aki végülis az első volt (mármint csak csók, meg ilyenek voltak vele is), ezerszer jobb volt, mint azok akik 13-14 évesen bejöttek (mert hát olyankor, persze, hogy a hülye "menő" csávókra buktam) :)

Nem ciki, ráérsz, majd jön az "igazi" és megnézve ismerőseimet, sokkal jobb kapcsolataik voltak azoknak, akik későn kezdték, de persze ez ez nem jelent semmit... csak úgy mondom :)

2009. márc. 14. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
nyugi ráérsz még...én nekem 18 évesen volt meg az első csókom
2009. márc. 14. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
nem ciki, de fura hogy a mai fiatal lányok így gondolják, tegnap beszélgettem pont egy 16 éves lánnyal... F/22
2009. márc. 14. 15:53
 6/11 anonim válasza:
100%
nem ciki, én 15 múltam, amikor először csókolóztam és 16 amikor először volt barátom... ne aggódj majd eljön az ideje neked is ;)
2009. márc. 14. 18:31
 7/11 anonim ***** válasza:

én 16 voltam mikor először csókolóztam. Örülök is neki hogy a mostani barátomtól kaptam :)

Előtte volt egy elég érdekes kapcsoaltom amiben soha nem láttam a pasast...

Szóval semmiről se vagy lekésve :)

2009. márc. 14. 20:58
 8/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem ciki.mindennek meg van az ideje.én 17 voltam mikor első barátom volt:)
2009. márc. 14. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:

végre vki nem úgy kezdi a kérdést, hogy gáz h még nincs...

a válasz természetesen nem

az újság gondolom milyen volt

baromság

2009. márc. 15. 00:02
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Én most vok 15 éves/L és most szerdán összejött 1 sráccal, és én sem csókolóztam még pedig ő a 3. pasim eddig, mindig kérdezi reggelente h mit kapok ? -.-" de ő sem tudja h nem tok csókolózni mert nem nézné ki belőlem...de a lényeg h ha most tovább várok azért, mert még nem csókolóztam, akk valszeg nem is fogok soha...Ő 1 naon rendes aranyos srác, és naon rem h még sokáig 1ütt maradunk, és ha vhogy észrevenné, v vmilyen okból megmondanám neki h még soha nem csókolóztam, akk nem nevetne ki, hanem az lenne rá a válasz h majd ő megtanít. Én is így gondoltam h milyen ciki h még nem csókolóztam, de 2 bnőm megnyugtatott h ez nem ciki, mindenki így kezdi, majd belejössz !!! És h emiatt ott ne hagyjam a barátomat.

Bocsi mellébeszéltem...

Szal nem ciki h nem volt még pasid és h nem csókolóztál még !!! Sok fiú ezt erénynek gondolja.

Jah és velem is így volt h tetszett a srác, nem naon, csak 1 kicsit...és nem gondoltam volna h pont vele fogok járni, de 2 hét alatt naon megkedveltem, és bele is szerettem :$

És ne azért járj 1 sráccal h "Jajj essünk már túl rajta!'

Év elején nem is gondoltam h lesz pasim, nem is naon volt a láthatáron vmi sok, de most így 2009-be csak úgy özönlöttek pasik :| és nem tudtam melyiket válasszam :| Gondolom h kisugárzás, önbizalom kérdése az egész h észrevegyék h létezem...

Na bocsi az OFF-ért =/ rem tudtam azért segíteni !!!

Sok Sikert az 1. csókhoz és 1. pasihoz ;)

2009. márc. 15. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!