Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szeretitek az alacsony csajokat? Csak mert én most vagyok 14 és 152 cm. és félek attol hogy nem fogok sokat nőni max leszek 160. :/ / ja és ismoz lábam van, kerek seggem, és az életkoromhoz képest nagy melleim. /
Figyelt kérdés
bocsii hoyg ebbe a kategóriába írtam de ezt nézik alegtöbben. :$ :)2011. máj. 21. 08:20
21/28 Chuck válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:31
Ha hiszed ha nem, nem sok csajt látok így....meg én is magas vagyok, aztán kb rám se néznek...
22/28 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.. :)
2011. máj. 22. 12:37
23/28 anonim válasza:
Én lassan a két métert súrolom, úgyhogy hajjaj :(
25/28 anonim válasza:
pont énis 15 vagyok
szentem jócsaj lehetsz
26/28 anonim válasza:
Mintha engem irtal volna Le:p pontosan ugyan olyan alkatu vagyok mint te. 16 eves vagyok es 159 centi. Es mar nem is fogok tobbet noni. A fiuk nagyon szeretnek, es mindig azt mondjak hogy milyen cuki hogy ilyen alacsony vagyok:) szoval szerintem ne aggodj, nekem Nagy sikerem van ezzel az alkattal, szerintem neked is lesz: D;)
28/28 anonim válasza:
Az alacsonyságot az rohadt előnyös viszont csak akkor ha nem hizol meg, sportolj rendszeresen maradj fitt és sokkal jobban fogunk szeretni mint egy magast😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!