Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az ilyen soványság lenne ma az ideális? Nem abszurd ez egy kicsit?
Akárhány jól kinéző fiúval beszélgetek, és szóba kerülnek a lányok, akkor szinte mindegyik elkezd jönni az 180 cm magas, 45-50 kilós luvnyáival, meg ecsetelik, hogy milyen csinosak az olyan lányok. Engem általában a "hááát nem kövér, de azért közel sem sovány" kategóriába tesz, ami engem eléggé felidegesít, mivel 172 centi magas vagyok, és 50-52 kiló, szóval elég vékony. Nevetségesnek tartom, hogy én a mai felfogás szerint nem számítok vékonynak. Szerintem még egy nálam 10-15 kilóval nehezebb csaj is lehet irtószexi, és bőven nem kövér.
A másik meg, hogy szerintem nagyon rondák ezek a lombrágó, csontkollekció, keshedt, sorvadt, lányok. Nézhet ki jól, ha egy lány vékony (főleg, ha sportol), de könyörgöm, azért legyen egészséges kinézete, szép, formás combja, lányos feneke...
Előző: Maximálisan egyetértek.
A mai pasiknak csak nagy segg, nagy mell , meg a könnyű vér, ez jön be! Én is ilyen alkatot örököltem. Vékony vagyok és kicsi a mellem. Az ellenkező nem felém sem néz, az azonos nem pedig egyenesen a földbe tipor a kritizálásaival, csak hogy a saját egójukat növeljék.
180 cm, 50 kg = egészségtelen
Aki kehes csajt akar magának....
Egy betegség miatt borzasztó soványra fogytam( 164 centi, 47 kg) a pasik kiröhögtek, h úristen de sovány! szval nem voltam az esetük:) de régen, 55 kgosan az összes pasi rám volt szállva, amikor picit "teltebb" voltam
Az én környezetem nem értékeli a soványokat:)
180 centihez, meg borzasztó az a 40 vhány kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!