Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallom, hogy mostanában egyre kevesebb udvarlás zajlik, mit is jelent igazából az udvarlás? Mert én szeretnék udvarolni
21:57-nek igaza van,lássuk be.
A pasik nagyobb százalékát nem is hibáztatom amiért nem udvarolgatnak.
A mai lányok(nem csak a 13-14 éveskre gondolok) nagyon csúnyán,és gusztustalanul viselkednek.
Unokaöcsém mesélte,21 éves, hogy mikor csajozni kezdett,és összejött egy lánnyal,vette neki a drága virágokat,csokikat..stb,de a csajszi nyálasnak tartotta,és szakított vele mert neki nem kell ilyen lekvár pasi.
Azóta öcsém teljesen megváltozott,semmi udvarlás,úgymond lecarja a csajt aki bejön neki,és voila,a csaj rohan utána.
Én nem udvarolok, régen kedveskedtem egy lánynak, vettem neki egy tábla csokit a kedvencéből, meg vettem neki egy gyűrűs dobozt amibe egy epret tettem(ennek különleges jelentősége volt kettőnk között, mármint az epernek) erre a megbeszélt randira el sem jött, és másnap összejött egy másik pasival, előtte odavolt értem, áradozott, hogy én vagyok a nagy szerelme.Na ennyit az udvarlásról, a csajok nem fognak ezzel foglalkozni, hogy mi kedveskedünk nekik, csak a saját érdekeiket nézik, több ehhez hasonló sztori is történt velem, csalódtam a nőkben.A legtöbb olyan, hogy kihasználja azt ha valaki udvarol neki, pl meghívatja magát addig jó az ember és utána elfelejti, vagy élvezi, hogy bejön nekem és játszadozik velem.
Úgyhogy én soha többet nem fogok udvarolni, nekem elég volt ez a 6 év 15 éves koromtól, és a vicc, hogy a nők sírnak, hogy hova tűnt az udvarlás...hát lányok udvaroljatok ti mert én már nem fogok az is biztos!Majd ha valaki akar tőlem valamit szépen kinyitja a kis száját és tesz is értem dolgokat.
21f
a ronda nőket meghagyom neked jó?! :P
nemaz hogy modell, ne nézzen ki valahogy, helyes pofi, szép alak, kedves aranyos.
És én még mindig tartom magam ahhoz, hogy lerázom a nyomulós csajokat, mert az nekem nem pálya, amúgy is nekem mindig az kell ami elérhetetlen, és meg is szerzem általába azt a nőt akit kiszemeltem, ha van pasija, ha nincs, ha lesz*r ha nem....:P szal ennyi
Én személy szerintem imádom, ha egy srác udvarol nekem. Egy időben sok olyan srác vett körül, akik kedvesen és udvariasan viselkdetek velem. Pl. előre engedtek az ajtóban, fizettek az italomért, stb. Aztán összejöttem egy sráccal és amikor nyitotta az ajtót, de nem engedett előre egy pillanatra visszahökkentem. Mondanom se kell, három hetes volt a kapcsolat. Lehet sok lány a bunkókat szereti, de az én baráti köröm csak a kedvesek után futnak.
Én úgy nőttem fel, hogy értékeljem az ilyen tetteket, persze ez nem azt jelenti, hogy ki is használom. Én is imádok adni.
Szóval a kérdezőnek: nyugodtan udvarolj, de válaszd ki jól a lányt, akit megtisztelsz ezzel.
"Egy időben sok olyan srác vett körül, akik kedvesen és udvariasan viselkdetek velem. Pl. előre engedtek az ajtóban, fizettek az italomért, stb. Aztán összejöttem egy sráccal és amikor nyitotta az ajtót, de nem engedett előre egy pillanatra visszahökkentem."
És mondd, ha ennyi udvarias srác vett körül, akkor miért mégis egy bunkóval jöttél össze? Na ennyit ér az udvarlás.
Köszönöm a válaszokat
Jól van, akkor majd udvarolni fogok, eddig is próbáltam, ha legközelebb megtetszik egy lány :)
Kedves 07:37.
Nem a bunkóval jöttem össze. A srác normális volt, amikor haverok voltunk nem volt probléma, nem is vártam el tőle, hogy ilyenekkel kedveskedjen. Amikor összejöttünk akkor viszont szerettem volna ha kitüntet ilyen figyelemmel de valószínűleg nem ment neki.
Amúgy meg a többi srác nem udvarol nekem, egyszerűen normálisak. Haverok vagyunk és nem is akarunk többek lenni, csak egyszerűen őket megtanította az anyukájuk, hogy a lányokkal szépen kell bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!