Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit szerettek csókolózás közben?
Ha a csaj a hajatokba túr vagy mit???
Várom a válaszokat!!!
Köszi..:)
Én lány vagyok... én pl. mindig beletúrok a barátom hajába,közben simogatom az arcát,a hátát,úgy vettem észre,ezt imádja!:)
18/L
Erre bizony nehéz válaszolni, minden ember egyedi, és más jön be neki. Plussz szerintem hangulattól is függ.
Nekem például bejön az is ha a barátnőm beletúr a hajamba, miközben elmélyülten dolgozunk.
De az is ha közelebb húz magához, akár úgy hogy átkarol a nyakamnál, vagy a derekamnál finoman, és csók közben szorosabbra zárja az ölelést.
Van aki azt is szereti, ha játékos vagy vele. Egy finom leheletnyi csók az ajkakra, majd szendén 'elmenekülsz', mintha nem tettél volna semmit. Ilyenkor felébred a vadászösztön és utánad fog menni.
Sok ilyen apró trükk, és ezek kombinációival nem nyúlhatsz mellé. A legfontosabb talán a változatosság, minden ami monoton megunható ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!