Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek az igaz szerelemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az igaz szerelemben?

Figyelt kérdés
Van aki az igaz szerelemre vár és ezért még nem volt senkie? Vagy már volt szerelmes olyanba akről tudta hogy nem lehet az övé de mégsem tudott semmit tenni a szerelme eltüntetése érdekében? Fájt már nagyon a szerelem? 13/L
2011. máj. 20. 18:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Dehogynem, neked is a külső számít, csak még nem jöttél rá. Bár a nők nagy része soha nem jön rá, de attól még minden nőnél így van.
2011. máj. 20. 19:50
 12/19 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy az az igaz szerelem amiben most vagy és ne ma következő? És ha mész a következőbe, akkor ugyan ez a helyzet. Soha nem tudod meg, hogy tényleg ez az igazi vagy sem.
2011. máj. 20. 20:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. máj. 20. 20:32
 14/19 A kérdező kommentje:
A mostani fiú akibe szerelmes vagyok sem egy szépség. Sőt. De ha egyszer szeretem... Az igaz szerelem... Hát nem is tudom. Az utolsó előttinek van benne valami igazság. Én arra gondolok nem igaz szerelem alatt ha csak azért vagyok vele eggyütt hogy őt ne bántsam meg, vagy csak azért vagyok vele együtt mert szép izmos ilyesmi. Meg azért tudom hogy szerelmes vagyok belé mert ha rá gondolok akkor olyasmi érzés jön rám mintha izgulnék. De mégsem izgulok. nem izgulok. Ez valami teljesen más érzés.
2011. máj. 21. 22:15
 15/19 A kérdező kommentje:
19:50 Akkor ennyi erővel minden fiúnál is úgy van hogy a 30 kg-os csajokat szeretitek akiknek 2 x akkora a mellük mint a fejük.
2011. máj. 21. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem minden szerelem igaz, ami szerelem.

Van olyan, de nem mindegy, hogy hány évesen teszi fel a kérdést az illető: 13 évesen vagy 93 évesen.:)

Volt olyan.

Igen, nagyon.

2011. máj. 23. 13:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem mindegy. De az osztályomban már szinte mindenkinek volt valakie. Tudom azt is hogy még nem vagyok ahhoz érett hogy nemi kapcsolatom legyen és szerintem egy 13 évesnek még nem is szabadna (szerintem) De az már nagyon hiányzik hogy valaki legyen akivel megoszthatom a gondjaim, akihez odabújhatok ha valami bánt és aki szeret. Igen van családom szeretnek meg minden de az mégsem ugyanaz.
2011. máj. 23. 13:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Én már nem. 25/f
2011. máj. 23. 17:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Én még hiszek benne. De ahogy a nóta mondja: "várni rád, várni rád, oly de nehéz......."

Szóval nem tudom meddig még, mert eddig mindig becsaptak és csak szórakoztak velem.

23/F

2011. máj. 23. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!