Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon vékony vagyok? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vékony vagyok? Milyen gyakorlatokat csináljak, hogy jobb legyen az alakom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Írnátok véleményt az alakomról, próbáltam jó minőségű képeket feltenni, de nekem a telefonom csak így tud fényképezni...:/ remélem azért látszik és tudtok "értékelni"...Köszönöm előre is a válaszokat! és itt a kép: [link]

Am 20/l

2011. máj. 19. 22:44
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Bocs, már tudom kinek szólt.
2011. máj. 20. 12:12
 32/42 anonim ***** válasza:
ennek igazán örülök, akkor ha van kérdésem te is írjál jókat. :)
2011. máj. 20. 17:22
 33/42 A kérdező kommentje:

Nem láttam még egy kérdésed sem, pedig elég sokat olvasgatok itt:D

de igyekszem azért továbbra is nyitott szemmel járni:)

2011. máj. 20. 17:26
 34/42 jancsicska77 válasza:
McDonalds
2011. máj. 20. 23:16
 35/42 anonim ***** válasza:
Szerintem túl vékony vagy. Egyél! :D Attól nőni fog a melled, ha csak nem vagy "genetikailag lekorlátozva", de közben eddzél más testrészekre, hogy azok ne zsírosodjanak el. Nem nagyon értek hozzá, de én így csinálnám.
2011. máj. 22. 22:09
 36/42 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám hogy túl vékony vagy, max azt hogy túlságosan is szigorú vagy magadhoz. Az alakod ideális, látszik hogy sportolsz mert szélesek a vállaid. Ha nem kapsz elég megerősítést akkor ne magadban keresd a hibát, max a környezeted azt hiszi már tudod magadtól is milyen tökéletes az alakod. Ha meg nincs barátod akkor egyszerűen neked kell nyitnod, lehet hogy már a tökéletességed elbizonytalanítja a jelentkezőket. És igen... kár hogy én is csak félévente egyszer megyek haza, pedig arrafelé lakom csak egy megyével arrébb. :)

26 ff Pest

2011. máj. 22. 23:10
 37/42 anonim ***** válasza:
szerintem pont jó az alakod, mondhatni tökéletes!!!(legalábbis nekem pont ez jön be). Egy kis szálkásítás tényleg beleférne, futás, súlyzózás (kis súlyokkal sokat), aerobic. De ez így is pont jó!!! 19F
2011. máj. 23. 00:01
 38/42 anonim ***** válasza:
Jó a *segged*:)
2011. máj. 23. 00:25
 39/42 anonim ***** válasza:
Én ismerem a képen szereplő hölgyet bibibíííí :D
2011. máj. 23. 18:05
 40/42 A kérdező kommentje:
HazuCC!!:D:P
2011. máj. 23. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!