Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon vékony vagyok? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vékony vagyok? Milyen gyakorlatokat csináljak, hogy jobb legyen az alakom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Írnátok véleményt az alakomról, próbáltam jó minőségű képeket feltenni, de nekem a telefonom csak így tud fényképezni...:/ remélem azért látszik és tudtok "értékelni"...Köszönöm előre is a válaszokat! és itt a kép: [link]

Am 20/l

2011. máj. 19. 22:44
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
84%
Tökéletes alakod van eszedbe ne jusson változtatni rajta, persze egészséges étkezés és sport nem árt, hogy meg is őrizd a formád hosszútávon, valamint az esztétikum mellett egészséges is légy.
2011. máj. 19. 22:57
 12/42 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, aranyosak vagytok:) szoktam így is sportolni, mivel hízni egyáltalán nem tudok (gyors az anyagcserém/ezt örököltem) és így probálok magamon "farigcsálni", hogy ne legyen annyira szembetűnő, de így is egész életemben azt kaptam midnekitől, hogy "miylen vékony vagy","miért nem eszel rendesen", "de gebe vagy..." stb...és ez ugyanolyan rosszul tud esni egy vékony lányak mintha egy teltebbet kövéreznének le...

Mégegyszer köszönöm a válaszokat és hogy ilyen gyorsan írtatok! ment a zöld kéz:D;)

2011. máj. 19. 22:58
 13/42 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem iszonyatosan jól nézel ki! Sok lány fél karját odaadná h ilyen lehessen, nehogy változtass! :D
2011. máj. 19. 23:00
 14/42 anonim ***** válasza:
90%
Én meg a fél karom, hogy ilyen alakú barátnőm legyen. :D
2011. máj. 19. 23:04
 15/42 anonim ***** válasza:
66%
Hát köszönöm, hogy feltetted ezt a kérdést kérdező:D Nekem is ugyanilyen az alakom, és én elégedetlen vagyok vele. olyan szélesnek vagy nem is tudom milyennek látom magam. De ezek a válaszok nekem is jót tettek most:) és így megnézve a tiedet, így máson látni ugyanezt, nem is rossz:) lehet csak bebeszélem magamnak, és szépnek kell, hogy lássam magam.
2011. máj. 19. 23:04
 16/42 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem gyönyörű a tested. Inkább az önbizalomra gyúrj rá kicsit...:)
2011. máj. 19. 23:09
 17/42 A kérdező kommentje:

23.04 nincs barátom... még nem is volt:D

23.04 hát örülök, hogy örülsz neki:) és is kb fél éve szenvedek azzal, hogy felrakjam-e vagy ne ezt a kérdést...és am velem is ugyanez van, teljesen máshoggy látom magam, mint a többiek:szemből széles, oldalról meg mint egy "always betét", mitnha nem is lennék...

23.09 önbizalomra próbálok, de az valahogy sehogy se ment eddig:/

2011. máj. 19. 23:14
 18/42 anonim ***** válasza:
24%
Ha publikus leírhatnád melyik megyében laksz.
2011. máj. 19. 23:22
 19/42 anonim ***** válasza:
25%
minden lánynak ilyen alakot kívánok!
2011. máj. 19. 23:24
 20/42 A kérdező kommentje:
Borsodban:), de Hajdú-Bihar megyében tanulok,illetve vagyok még egy darabig:)
2011. máj. 19. 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!