Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony vagyok? Milyen gyakorlatokat csináljak, hogy jobb legyen az alakom?
Sziasztok!Írnátok véleményt az alakomról, próbáltam jó minőségű képeket feltenni, de nekem a telefonom csak így tud fényképezni...:/ remélem azért látszik és tudtok "értékelni"...Köszönöm előre is a válaszokat! és itt a kép: [link]
Am 20/l
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, aranyosak vagytok:) szoktam így is sportolni, mivel hízni egyáltalán nem tudok (gyors az anyagcserém/ezt örököltem) és így probálok magamon "farigcsálni", hogy ne legyen annyira szembetűnő, de így is egész életemben azt kaptam midnekitől, hogy "miylen vékony vagy","miért nem eszel rendesen", "de gebe vagy..." stb...és ez ugyanolyan rosszul tud esni egy vékony lányak mintha egy teltebbet kövéreznének le...
Mégegyszer köszönöm a válaszokat és hogy ilyen gyorsan írtatok! ment a zöld kéz:D;)
23.04 nincs barátom... még nem is volt:D
23.04 hát örülök, hogy örülsz neki:) és is kb fél éve szenvedek azzal, hogy felrakjam-e vagy ne ezt a kérdést...és am velem is ugyanez van, teljesen máshoggy látom magam, mint a többiek:szemből széles, oldalról meg mint egy "always betét", mitnha nem is lennék...
23.09 önbizalomra próbálok, de az valahogy sehogy se ment eddig:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!