Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap este séta közben egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este séta közben egy lány haverom azt mondta, hogy "mindjárt berángatlak egy bokorba". Mire akart ezzel célozni? 17F

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 11:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Be akarta vinni a málnásba a macit...
2011. máj. 19. 19:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

gondolom te meg álltál ott bambán, értetlenül

az ilyen vágassa le a f*szát és tegye vitrinbe

2011. máj. 19. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

No jó látom nem lettél okosabb a válaszoktól.

Semmi mást nem akart veled tenni mint be akarta vezetni a kardodat a hüvelyébe. Magyarul szexelni akart veled, vadul és szenvedélyesen.

Ha még szűz vagy nyugodtan bízd rá magad a kislányra...

2011. máj. 20. 10:22
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Aki szerint lövésem sincs miért mondhatta nekem ezt a lány, az gondolokozzon el azon, hogy vajon miért ebben a kategóriában tettem fel a kérdést.

Sejtettem hogy "arra" gondol, itt inkább megerősítést vártam, hogy jól gondolom-e.

2011. máj. 21. 13:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
szólj a csajnak megmutatom vele, neked mit akart :))
2011. máj. 21. 13:43
 16/18 anonim válasza:

Sziia..:)

Igen, tök egyértelmű,hogy mi van, csak félt nyíltan kimondani mit szeretett volna, ezért viccesen akarta, nehogy kínos szituba kerüljetek.

2011. máj. 21. 15:20
 17/18 anonim ***** válasza:
1 lány aztmondta hogy beszélgetniszeretne és hejett leszopott ,utánna meg kért 1 ezrest szerintetek mire akart ezzel célozni?:$ xD
2011. máj. 21. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:
ja hogy nem is valódi kérdés csak menőzni akartál? hát, ennyi idősen még ez a divat tény... :)
2011. máj. 21. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!